Ha felszálló hüvelyi fertőzés miatt megbetegszik a baba az látható az ultrahangon?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok. A doki állapította meg hogy bv-m van de semmi tünetem nem volt se folyás se viszketés. Nem tudom mióta lehet emiatt. Ha esetleg ártott a babámnak mert feljutott hozzá azt látja a doki az uh-n hogy vmi nincs rendben? Nagyon aggódom. Úgy meglepődtem hogy elfelejtettem megkérdezni tőle.2019. febr. 25. 15:05
1/8 anonim válasza:
Vannak jelek, amelyek utalhatnak méhen belüli fertőzésre pl. túl sok magzatvíz; de zárt méhszájnál, a méhnyakban található, védő szerepet betöltő nyákdugón keresztül azért nem jutnak fel olyan könnyen bacik a babához.
2/8 anonim válasza:
Ha ártott, elvetélsz és nem látni előre.
3/8 anonim válasza:
Felszálló hüvelyi fertőzés nem a babának fog ártani, hanem lesz egy méhgyulladásod vagy esetleg rámegy a méhlepényre stb. Vagy így vagy úgy, de a vetélés előbb bekövetkezik, minthogy a baba meg tudna tőle betegedni.
4/8 anonim válasza:
Mi az a bv? Miből gondolod amúgy hogy fel szállt már a fertőzés? Nekem is volt bár járt tünetekkel kaptam kúpot gyógyszert természetesen időben, és sehova nem szállt fel nem terjedt tovább meggyógyult és kész. Semmi baja se lett a babának.
5/8 A kérdező kommentje:
Bv=bakteriális vaginózis
Nem gondolom hogy felszállt csak mivel nem volt tünetem nem tudom mióta volt így felszállhatott de nem biztos. Remélem nem és még időben kezelve lett.
2019. febr. 25. 15:46
6/8 anonim válasza:
4 es vagyok, értem. Miből derült ki az orvos számára egyébként hogy ez van, ha nem okozott tünetet? Volt kenetvetel és tenyésztés?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen. Mikor rákszűrést végzett akkor derült ki a kenetvétel során.
2019. febr. 25. 16:29
8/8 anonim válasza:
Szia! Kaptál gyógyszert rá amit már szedsz? :) akkor nem kell izgulnod én 12+3 napos vagyok. Kb. Csütörtök óta van vizes folyásom ami panaszt nem okoz. Majd csak két hét múlva mennék gondozásra, de már pénteken felhívtam az orvosom, jelenleg vitagyn c krémet használok. Ha nem segít én sem tudom mit csinálok mert panaszom nincs csak a mennyiség ami még normális is lehet. Mindenért meg nem akarok befutkotni. Ha gondolod írj privátvan. Majdnem egy idősek vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!