Mostanság tapasztalatok a Tapolcai meddőségi központról?
Figyelt kérdés
A tapasztalatok érdekelnének és az, hogy ha lombik mellett döntöttek akkor a leletegyeztetés után mennyi idő múlva került rá sor.ma 19:21
1/1 anonim 

válasza:

Hú hát nem tudom mennyire mostanság, én 2023 elején voltam utoljára. Akkor a lelet egyeztetésen ha az jött ki, hogy biztos lombik, akkor attól függően hogy hosszú vagy rövid protokoll abban a ciklusban vagy a következő ciklusban indították is a lombikot.
(Nyáron is úgy is indítottak, hogy az orvosom szabadságon volt, másik orvosokhoz kaptam időpontot addig UH-kra. Olyankor inkább új pácienseket nem fogadnak, de a lombikokat nem tologatják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!