Van valakinek tapasztalata a tapolcai meddőségi központról (Pannon Reprodukciós Intézet)?
Szia!
Mi oda jártunk,és a tapasztalataink hogy is mondjam,...átlagosak.
Nagyon nagy előnye viszont a többi Kaáli intézettel szemben, hogy az összes vizsgálat ingyenes.
A vizsgálatok alaposak és természetesen a nőt és a férfit is érintik. Az első alkalommal rá kell szánni az egész napot, mert sokan vannak és sok a vizsgálat.
Mi "csak" a kivizsgálásokig jutottunk, amikor sikerült teherbe esni, így az inszemináció és lombik részéről nem tudok nyilatkozni.
Sok sikert!
Szia!
Mi is oda járunk.A vizsgálatokért nem kell fizetni,csak a receptekért.Sokat kell várni minden alkalommal,mert elég sokan járunk oda,sajnos!!!!!Nekem az első inszeminációm sikeres volt,de nem maradt velem.2 napja volt a harmadik,most várok.Én ajánlom Neked,bár nem tudom honnan jönnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!