Kívánós voltál/vagy/ terhesen? Miket kívántál, és mi lett a baba?
azt mondjak edes dolgot kivano mamanak lanya lesz, savanyunak fiu.
nekem bejott, egyszer voltam kivanos, ot perc alatt megettem egy uveg (!) kovaszos uborkat
fiam lett
Én édességeket, édes dolgokat kívánok általában, nagy ritkán megkívánok 1-1 sósat, pl. ha előtte jó "beédeseztem":)
Furi dolog, amit igazán szoktam enni amúgy, az pl. a dió, amit ma megkívántam.
Ja, és édesség alatt nem feltétlen a csokit értem, hanem pl. Danette, ezek a kinder tejes dolgok (tejszelet, pingui), kakaó, 3,5%-os tejcsi, karamell, pirított cukor, nagyon mézes tea :) stb.
ja, lemaradt:
100%-os narilé, multivitamin, néha almalé
És még nem tudjuk a nemét.
15 hetes
Szia!
Az elsö terhességemnél üveg számra ettem az erös paprikát savanyitva.Állandóan éhes voltam fiam született,már 13éves. Második terhességnél rosszul voltam minden étel illatától,kinyitottam a hütöt majd becsuktam ennyi volt az evés.Ha én föztem nem birtam 1falatott se enni belöle.Lányom született már 14hónapos.Ja és töménytelelen mennyiségü citrom héjjat ettem meg...szegény fiam csak nézett,hogy mit csinálok.Egyszerüen nem tudtam elmenni a citrom mellett úgy,hogy ne egyek belöle.Háááát furcsa volt,szülés után még sokáig ettem de már nem olyan sokat!
Szia!
A kivi az jöhetett minden mennyiségben,narancs,alma,majd a terhesség vége fele az őszibarack,volt hogy éjszaka is ettem őszibarackot.Jobban a gyümölcsökért voltam oda.Kis fiam lett,most lassan 15 hónapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!