Mit tegyek? 25 hetes terhes vagyok, ma sokat gyalogoltam, erosen gorcsol az alhasamban minden izom,húzódik.
Az a baj, hogy olyan könnyelműen jelentjük ki, hogy gyerek mellett ez nem úgy megy, hogy én csak pihengetek. Persze, nem. De ha valami baj történik, akkor vajon ez jó magyarázat lesz?
Van annak a gyereknek apja (gondolom). Egy-egy estét törődhet vele ő is, amíg te megpihensz egy picit, neked pedig ha ilyen tüneteid lesznek egy átsétált nap után, akkor egyértelműen jelez a test, hogy neki ez sok. Ne szervezzetek most ilyen programokat, vagy legalábbis te ne menj. Nekem is volt egy ilyen estém, amikor nem tudtam eldönteni 30 hetesen kb., hogy induljunk-e el az ügyeletre vagy ne. Nekem az azért egy komoly figyelmeztetés volt, hogy vissza kell venni. Dupla adag magnézium viszonylag gyorsan ellazított szerencsére. A várandósság nem betegség, de azért azt sem kell elvárni magunktól, hogy minden úgy működjön, mintha nem kéne plusz egy életet cipelni magunkkal mindenhova. :) Sosem lehet tudni ez kiből mit vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!