25 hetes vagyok es a Cx:50mm szerintetek ez jo.?
Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 13:44
1/15 anonim válasza:
Orvos mit mondott? Mi nem vagyunk azok.
2/15 A kérdező kommentje:
Az orvos egy kocsog volt most voltam nala eloszor hejetes volt megse akart vizsgalni... azert kerdeztem... de ha nem lehet ertelmesen valaszolni nem kell hozza irni ennyi
2021. szept. 22. 13:52
3/15 anonim válasza:
Ha nem vizsgált meg, honnan tudod az értéket? Ha nem szimpi a doki és nem lehet tőle kérdezni, akkor keress másik orvost. Egy orvos ért ahhoz, hogy mi a normális, és mi nem.
4/15 A kérdező kommentje:
Tudom mi az ha normalisan megvizsgal es azt is tudom hogy valamit nem mondot el.. kezembe nyomta a papirt es egy het mulva vissza kell menjek megint ultrahangra... de nem azert tettem fel kerdest h piszkalva legyek. Megyek majd masik orvoshoz de most nem tud fogadni...
2021. szept. 22. 13:59
5/15 anonim válasza:
Attól mert köcsög volt, még szólt volna ha gond van.
6/15 A kérdező kommentje:
Ha ilyen okod vagy ha minden rendben van miert kell 1 het mulva ujra mennyek ?
2021. szept. 22. 14:05
7/15 A kérdező kommentje:
Okos
2021. szept. 22. 14:05
8/15 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy a méhnyakad 5 cm hosszú, nincs megrövidülve. Tökéletes érték
9/15 anonim válasza:
Utánna néztem neked ha már magadnak nem tudtál.
25-29 hetesen méhnyag hosszának (cx) normál tartománya 34-49mm, eltérés lehet 4,3 mm. Neked 50mm ami csak 1mm eltérés nem 4,3 szóval valószínű semmi komoly gond nincs de emiatt kérte a "köcsög" orvos az ultahangot, hogy biztos mindnen rendben legyen vele.
5ös vagyok és azt, hogy "okos" bóknak veszem.
SZÍVESEN.
10/15 anonim válasza:
Amúgy ha hasonlóan beszéltél az orvossal mint az itteni válaszolókkal, akkor megértem hogy egy köcsög veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!