25 hetes kismamák,hol találjátok meg a szivhangot?
Sziasztok
25 hetes vagyok
Ma voltam védőnőnél,és a védőnő köldök alatt bal oldalt találta meg a szivhangot a babámnak
Valószinű,hogy már fejvégű? Azért találta meg ott a szivhangot?
Mert 18 hetesen faros volt
Mozgásából még nem igazán tudom,hogy hogy helyezkedik el,mert szinte mindenhol érzem
Köszönöm,ha tudtok segíteni
Szia! Én 26 hetes vagyok, az én babám jellemzően jobb oldalt van, hol lentebb hol fentebb lehet megtalálni a szívhangját. Viszont ultrahangokon egyszer fejvégű, aztán faros, hason fekszik :D igazából még mindig egy csomó helyük van mozgolódni és befordulni is ráérnek. Lehet a tiéd pont fejvégű volt a vizsgálatkor, de estére meg is fordulhat :)
Remélem nem aggódsz emiatt, mert teljesen felesleges :)
Köszönöm,hogy irtatok,aranyosak vagytok
2.baba,azt hittem lazább leszek 😀 de valószinű azért is aggódok,mert a mi kórházunkban,2.3.babát lehet farosan is megszülni,ha valami probléma van,esetleg császár lenne
Ezért nagyon para vagyok,persze nem viszem túlzásba az idegeskedést,mert még van egy kis ideje megfordulni
De bízunk benne,hogy tudja mi a dolga
Köszönöm mégegyszer nektek,jó egészséget
Csak általában a faros babának,köldök felett találják meg a szivhangot,vagyis a doki azt mondta
Hamarosan kiderül,megyünk babamozira,32 hetesen meg a kötelező ultrahangra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!