Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes kismamák,hol találját...

25 hetes kismamák,hol találjátok meg a szivhangot?

Figyelt kérdés

Sziasztok

25 hetes vagyok

Ma voltam védőnőnél,és a védőnő köldök alatt bal oldalt találta meg a szivhangot a babámnak

Valószinű,hogy már fejvégű? Azért találta meg ott a szivhangot?

Mert 18 hetesen faros volt

Mozgásából még nem igazán tudom,hogy hogy helyezkedik el,mert szinte mindenhol érzem

Köszönöm,ha tudtok segíteni

2022. febr. 8. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkoriban még mindig szinte a szeméremdomb felett volt egy kicsivel. Később kezdett felfele húzódni a köldök irányába az, ahol megtalálta.
2022. febr. 8. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 26 hetes vagyok, az én babám jellemzően jobb oldalt van, hol lentebb hol fentebb lehet megtalálni a szívhangját. Viszont ultrahangokon egyszer fejvégű, aztán faros, hason fekszik :D igazából még mindig egy csomó helyük van mozgolódni és befordulni is ráérnek. Lehet a tiéd pont fejvégű volt a vizsgálatkor, de estére meg is fordulhat :)

Remélem nem aggódsz emiatt, mert teljesen felesleges :)

2022. febr. 8. 13:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy irtatok,aranyosak vagytok

2.baba,azt hittem lazább leszek 😀 de valószinű azért is aggódok,mert a mi kórházunkban,2.3.babát lehet farosan is megszülni,ha valami probléma van,esetleg császár lenne

Ezért nagyon para vagyok,persze nem viszem túlzásba az idegeskedést,mert még van egy kis ideje megfordulni

De bízunk benne,hogy tudja mi a dolga

Köszönöm mégegyszer nektek,jó egészséget

2022. febr. 8. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondta a vedono hogy attol hogy hol talalod a szivhangot még nem azt jelenti hogy konkrétan ott a szív mert a hang terjed ugye. Nekem első perctől kezdve ugyanott hallani, jobb oldalt koldok alatt kicsivel. 13 hetes kora óta szülő pozícióban van🥰
2022. febr. 8. 14:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak általában a faros babának,köldök felett találják meg a szivhangot,vagyis a doki azt mondta

Hamarosan kiderül,megyünk babamozira,32 hetesen meg a kötelező ultrahangra

2022. febr. 8. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!