A 21. hétben vagyok, múlthét csütörtökön éreztem először a babám mozgását, naponta többször is. Most 3 napja szinte semmi, normális ez?
Reggelente éreztem őt a bal oldalamon fekve, meg napközben is ülve többször. Most 3 napja csak néha, és enyhén érzem.
Keddre van időpontom, addig is szerettem volna megkérdezni, hogy normálisnak mondható-e ez, vagy nem? A védőnőm semmennyire sem nyugtatott meg, azt mondta még pici a baba, de menjek be az ügyeletre, ha gondolom.
Köszönöm, ha segítesz!
Ha a 21.hetben jársz, teljesen normális, hogy ha napokig nem érzed.
Én is kB 2 hétig nem is éreztem minden nap, utána is csak akkor, ha este hanyatt feküdtem kinyujtott lábakkal és a hasamra tettem a kezem.
Most a 26.hetben járok, és csak ezen a héten kezdtem el intenzívebben érezni napokozben is, anelkul, hogy a kezemet a hasamra tenném. Idáig be kellett érnem a fent említett módszerrel, reggel és este mindig ellenőriztem, rugdos e, úgy kezdtem nyugodtan a napot ill. feküdtem le nyugodtan aludni, de napokozben nem éreztem semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!