Első trimeszteres kismamákat kérdezném. Nálatok is hullámzó volt a hányinger, émelygés?
Figyelt kérdés
7+0 hetes vagyok, egyik nap majd megpusztulok az egész napos hányingertől, émelygéstől, aztán meg semmi. Tegnap konkrétan a hűtőt nem bírtam kinyitni ma meg semmi bajom....
Jövő héten megyek dokihoz, addig ezen kattogok, sajnos két vetéléssel a hátam mögött nem tudok nem aggódni.
2022. márc. 26. 12:14
2/5 anonim válasza:
Nekem se émelygés se hànyinger nincs.Én is 7 hetes vagyok.
3/5 anonim válasza:
6+2 hetes vagyok, ugyan így. Sőt egyik pillanatban majd leakar szakadni a mellem, nap végére még semmi. Ugyan így az émelygéssel és hányingerrel is.
4/5 A kérdező kommentje:
Vetélés lett a vége....
2022. ápr. 22. 16:18
5/5 anonim válasza:
Sajnálom, kérdező. Ettől még teljesen normális jelenség volt, amit kérdeztél egy problémamentes várandósság során is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!