Nnektek volt hányingeretek a második trimeszterben? 22 hetes vagyok, eddig nem volt, mármint az első trimeszterit leszámítva.
Figyelt kérdés
Olyan megjön érzésem is van olykor. Illetve mint aki fáradt, lusta vagyok felállni is.
A baba mocorog, nem fáj sehol sem, nincs semmilyen görcs meg ilyenek, szóval szerintem teljesen normális, ami történik.
Csak azért gondoltam rákérdeztek, hogy veletek is előfordult e ilyen?
2022. márc. 9. 12:13
1/8 anonim válasza:
Egész terhesség alatt 3x hánytam ezek mind a 2. és 3. Trimeszterben voltak
2/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán semmi vészes nem történik. Csak eddig megvoltam, eltűntek a tünetek a 13. hétre. Most is kungfu-zik a picur. Egyébként mintha több ennivalót igényelnék, mint eddig. Reggelente 1 szelet kenyeret eszek, de mintha már nem lenne elég. Este dettó. Illetve PM beteg vagyok, szóval nem kizárt, hogy az cseszegtet, amiatt érzem magam ilyen furán, nyomottan. Természetesen az értékeim jók, folyamatosan nézzük. Talán kicsit alacsony is, de a baba miatt most muszáj.
2022. márc. 9. 12:22
3/8 anonim válasza:
Én már 30 hetes vagyok, de még mindig van hogy hányingerem van :D
Ez ilyen, teljesen normális.
4/8 anonim válasza:
Nekem át első trimeszterben végig hányingerem volt. Másodikban semmi.
Harmadikban kb minden nap. Most 38 hetes vagyok és most is van még
5/8 anonim válasza:
Vegig durvan hanyingerem volt, de szerencsere sosem hanytam.
6/8 anonim válasza:
Én végig hánytam és végig hányingerem volt. Ha a hcg-töl lenne akkor az első trimeszterben is hánytál volna. Esetleg nyom valamit a baba a gyomrodnál, vagy gyomorsav miatt van, arra lehet savlekötöt szedni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 🥰
2022. márc. 9. 13:33
8/8 anonim válasza:
Első trimeszter végig majd csak 20.hétig..
Aztán 30hetesen vissza tért 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!