Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes korotokra mennyit...

22 hetes korotokra mennyit hiztatok? Mennyik voltatok akkor, es mennyivel vegeztetek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Egész terhesség alatt semmit nem híztam. Az elején azért nem, mert rosszullét miatt alig tudtam enni. Utána meg a cukorterhelés rossz lett és diétázni kellett.

Amúgy ez tök változó, barátnőm 5 kg-t, unokatestvérem 25 kg-t hízott a terhesség végére. Alkati kérdés és persze a táplálkozás is sokat számít.

2022. márc. 9. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a végéig 7 kg-t.
2022. márc. 9. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Rengeteget számít a kiindulási súly. aki semmit sem hízik végig, az kvázi fogyott, mert a baba súlya,méhlepény, magzatvíz, vér többlet stb az mind plusz súly.

Én ugyanonnan indultam mindkét gyerekkel (normál súlyú, inkább vékony) és egyszer 5 egyszer 10 kilót hiztam eddig a hétig, pedig nem csináltam semmit másként. Végére 10 és 15 kg lett a plusz, de mivel cukros lettem az utolsó három hónapban diétaztam, lett volna ez több is különben

2022. márc. 9. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálam így alakult a súlygyarapodás:

1. terhesség: kiinduló súly 63 kg, 22 hetesen 64 kg, szüléskor 69 kg.

2. terhesség: kiinduló súly 63 kg, 22 hetesen 64 kg, szüléskor 65,5 kg.

3. terhesség: kiinduló súly 63 kg, 22 hetesen 68 kg, szüléskor 71 kg.

2022. márc. 9. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
22 hetesen kb. 2 kiló pluszban voltam. 73 kg voltam és 75 lettem. Most a 30. hétben járok, 78 kilóval. Múltheti mérés alapján kb. 1,3 kg ebből a baba. Érzésre azért egy 5-6 kiló még rámjön minimum, pláne hogy a baba is most fog igazán beindulni a növekedésben, de majd meglátjuk mennyire leszek vizesedős. Szerencsére egyéb tájaimon nem látszik, hogy igazán híztam volna, úgyhogy szerintem könnyen le is fog menni.
2022. márc. 9. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:

kb. 2 kilot.

A vegere 8 lett.

2022. márc. 9. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Most vagyok 22 hetes, eddig 2 kilónál tartok. Első trimeszterben semmi étvágyam nem volt, akkor fogytam.
2022. márc. 9. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:
28 hetes vagyok és most tartok plusz 4kg-nál. Csak az a baj én utolsó trimeszterben hiztam igazán, most próbálok rá odafigyelni.
2022. márc. 9. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!