22 hetes korotokra mennyit hiztatok? Mennyik voltatok akkor, es mennyivel vegeztetek?
Egész terhesség alatt semmit nem híztam. Az elején azért nem, mert rosszullét miatt alig tudtam enni. Utána meg a cukorterhelés rossz lett és diétázni kellett.
Amúgy ez tök változó, barátnőm 5 kg-t, unokatestvérem 25 kg-t hízott a terhesség végére. Alkati kérdés és persze a táplálkozás is sokat számít.
Rengeteget számít a kiindulási súly. aki semmit sem hízik végig, az kvázi fogyott, mert a baba súlya,méhlepény, magzatvíz, vér többlet stb az mind plusz súly.
Én ugyanonnan indultam mindkét gyerekkel (normál súlyú, inkább vékony) és egyszer 5 egyszer 10 kilót hiztam eddig a hétig, pedig nem csináltam semmit másként. Végére 10 és 15 kg lett a plusz, de mivel cukros lettem az utolsó három hónapban diétaztam, lett volna ez több is különben
Nálam így alakult a súlygyarapodás:
1. terhesség: kiinduló súly 63 kg, 22 hetesen 64 kg, szüléskor 69 kg.
2. terhesség: kiinduló súly 63 kg, 22 hetesen 64 kg, szüléskor 65,5 kg.
3. terhesség: kiinduló súly 63 kg, 22 hetesen 68 kg, szüléskor 71 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!