Mennyire igaz szerintetek, hogy ha megütjük magunkat terhesség alatt akkor ottmarad a nyoma a kicsin? Vagy csak babona?
:)
babona
énrám nagyon sokminden fröcsent, mert a nagytesók kiöntött kakója stb nem került ki a levegőben csak azért mert pocaos vagyok, meg hát ügyetlenebb is voltam már a végén elnehezülve. pár véletlen rúgást/ütést is kaptam + 14 hetesen meg is műtöttek - de semmi nincs a kicsi bőrén, seholsem.
pont ma kétéves (XD), és tegnap fürdésnél vettem észre az első icipici anyajegyet rajta az egyik felkarján
Nekem az első babámnak a farcsontjánál hónapokig lila folt volt, nekem egész terhesség alatt fájt ugyanott mivel eltört a farcsontom.
Nem tudtak rá magyarázatot adni hogy neki miért volt lila,lehet hogy összefügg, de lehet nem azért volt olyan.
Viszont amikor leforráztam a kezemet annak semmi nyoma nem volt rajta.
Kb. annyi realitás van benne, mint ahogy szerencsétlen lesz valaki, ha átballag előtte egy fekete macska..
Az én babám ebből kiindulva tele lenne mindenfélével.. egyfolytában csinálok valamit, mindig történik valami :-D A terhességem alatt háromszor megégettem a kezem, több helyen megvágtam. A felújítás alatt mindig tele voltam kék-zöld foltokkal. Valamelyik éjjel nekimentem véletlenül a ruhaszárítónak, szép sebes lett a szám.. + az unokahugom gyomron dobott egy kemény kislabdával.. na, innentől kezdve elég baj lenne, ha ez nem csak babona lenne :-D
baromság,csak babona!
én elég szépen bevertem a kezem várandóság alatt,heges is maradt,de a picinek nincs ott semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!