Igaz, hogy a terhesség alatt semmit nem szabad a zsebedbe tenni? Vagy csak babona?
En errol meg nem is hallottam, pedig sok babanoval talalkozik az ember.
Szemely szerint biztos vagyok benne, hogy ez egy hatalmas nagy hanta.
Aha. A méh meg papírból van...
Ez csak babona. A valóságalapja meg nulla. Ha orvosnak elmondanád, azt hiszem, még másnap is ezen nevetne. :-) ne aggódj ilyen butaségok miatt.
Szia!
Hát én babonás vagyok és hiszek is bennük,de ekkora hülyeséget még én se hallottam!:)
Ha ez igaz lenne, akkor az én babócámon tenyérnyomok lennének a szülés után, mert sokat teszem rá a kezemet, mikor mozog a drágám.
22 km.
A lányomon is ott van két nyom, ahol beütöttem magam várandósan. Rajtam is van nyom, ott, ahova anyumra szállt egy cserebogár. Szó szerint egy cserebogár lenyomata van az a fejem alján, a nyakamnál. Az unokatesómnak egy eperforma van a tarkóján. Mikor terhesen anyuja epret evett, rosszul lett tőle...azt nem tudom, miért a tarkójára került az eper...
Nagyapám megharapta Nagyim fülét, mikor Apumat várta, Apu fülén harapásnyom van...
Hát különleges egy család lehetünk:-)
Remélem a második gyerekemen semmi nem lesz, mert a zsebeim állandóan tele vannak apró gyerekjátékokkal, amiket hurcolnom kell mindenfele, mivel a lányom teletömi a zsebeimet.
:-)
no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!