Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13.5 napos kismami vagyok....

13.5 napos kismami vagyok. Nagyon fontos minden nap sétálni? Mostanában csak pihengetni van hangulatom. Nagy baj?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Dehogy baj. Akkor pihenj. Persze azért két-háromnaponta menj levegőre. Egy picit.
2008. dec. 17. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:

nem kell feltétlenül minden nap sétálni. én is 2-3 naponta megyek. ha kiszellőztetsz és jutsz egy kis friss levegőhöz az is elég. az meg hogy csak pihengetni van kedved, hát.... nekem is :-)

boldog babavárást

16. hetes kismami

2008. dec. 17. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:
nem kell szerintem. en a 9.hettol a 14. hetig az agyat nyomtam, vagy epp hanytam.. a halalnak lett volna kedve kimenni setalni..aztan amikor jobban lettem, picit meg pihentem, es utana már bátrabban mozdultam ki.. nem hiszem, hogy barmi rosszat tettem volna.. viszont sokat levegoztem, ablak alatt voltam
2008. dec. 17. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!