Normális terhesen, hogy néha "világvége" hangulatom van?
Figyelt kérdés
Kínlódok egy ideig, aztán végre ki tudom jól bőgni magam, és utána jobb...2010. szept. 11. 16:02
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt többször ilyen. Volt, hogy egy hétig alig bírtam enni pár falatot, annyira magam alatt voltam. Biztos a hormonok..
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen.Nagyon rossz érzés.De elmulik:)Nekem kb 25.hét környékén mult el.Azota jól vagyok.Hány hetes vagy?Én most 32.hetet kezdem.
3/5 anonim válasza:
Én is "hullámzós hangulatú" voltam sokszor, és nem igazán tudtam a dolgot kontrollálni. Első baba, már most imádom, de az ismeretlentől félek, és emiatt volt, hogy én is sírós voltam. Nagy a felelősség és ez teljesen ráült a fejemre. :)
De közben mindig tudom, hogy milyen jó lesz, lesz egy kis Picurkám, akiért mindent meg fogok tenni és minden rendben lesz!
36 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
A 2. vagyok.Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy én nem sírtam,én dühöngtem,veszekedtem és rágodtam,vagy csak egyszerüen szomorkodtam.Sírni nem tudtam,pedig szerintem jobb lett volna.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is nagyon nehezen kezdek sírni ált., csak rágódás, de ha elkezdek, utána ált. valamivel jobb.
15 hetes vagyok amúgy.
2010. szept. 12. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!