Norina955 kérdése:
Várandósan lehet menni wellness fürdőbe a 12.hèt betöltèse után?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 08:17
11/14 anonim válasza:
Nekem nem javasolta a doki a testhőmtől melegebb vizet. A sima medencézést engedte (de azt meg én nem szeretem) kint ültem egy napozóágyon, olvasgattam a "patak utánzatban" is trappoltam.
És kárpótolt a svédasztal 😅
12/14 anonim válasza:
Ha zárt a méhszáj, a doki nem tiltott el, akkor olyanba belemehetsz, ami nem termál, vagy túl meleg. A kismamáknak az úszás javasolt mozgásforma. Egyébként lehet rendelni uszodai tapaszt, ami teljesen elzárja a hüvelyt.
13/14 anonim válasza:
Termálfürdőbe és jakuzziba menést az orvosok nem javasolják, a kismamáknak a fertőzés veszély miatt. Lábaidat belógatod csak az nem árt. Wellnesezni nyugodtan mehetsz, amikor van rá lehetőséged.
14/14 anonim válasza:
Nálunk a természetes vizeket ajánlják. Emellett maximum a hidegebb vizekbe lehet menni egy wellnessben (termálvíz, gyerekmedence, jakuzzi és társai emiatt ki vannak zárva). Én mindig jól megmosakszom utána. A hüvelyemet is kimosom. Ezt a dokim ajánlotta. Így sose kaptam el semmit. Korábban viszont folyamatosan összeszedtem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!