Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósan lehet menni wellnes...

Norina955 kérdése:

Várandósan lehet menni wellness fürdőbe a 12.hèt betöltèse után?

Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 08:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%

Ha nem mégy bele a vízbe,akkor minden további nélkül.

Gondolom, hogy fontosabb a baba egészsége,mint a pancsikálás.

2022. márc. 22. 08:37
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Nem javasolják a fürdőzést az otthoni kádon kívül.

Ha nem mesz bele, vagy csak mondjuk térdig, akkor persze simán.

2022. márc. 22. 08:43
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Forrò vìzbe nem, normàl hőmèrsèkletűbe igen. De csak megbìzhatò, tiszta helyen.
2022. márc. 22. 08:57
 4/14 anonim ***** válasza:
99%
Én már láttam terhes nőt wellnes szállodában, nem is egyet. A család miért ne mehetne? Volt aki csak belelógatta térdig a làbát. Sokan csak pihentek a napágyakon. Fürdeni viszont egyik sem fürdött.
2022. márc. 22. 09:00
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Persze, hogy lehet menni. De fürdeni nem. Viszont a család többi tagja hadd élvezze. ☺️
2022. márc. 22. 09:14
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Mi voltunk, amikor a második babánkkal voltam terhes.

Akkor voltam kb 25 hetes terhes, már nem emlékszem, de egész nagy volt már a pocakom.

A langyos vízbe bele mentem, meg a gyerek medence szélén ücsörögtem. A forró vízbe, gyógyvízbe és jacuzziba természetesen nem mentem bele!

2022. márc. 22. 09:43
 7/14 anonim ***** válasza:
38%

Lehet. Csak megéri-e.

25 hetes terhes voltam, mikor mentünk. Én nem mentem vízbe, csak a lábam lógattam a parton ülve a vízbe.

Elég is volt. Hüvelygomba, ami szülésig nem akart elmúlni. A doki 3 féle gyógyszert adott rá.

Elötte életemben nem volt.

2022. márc. 22. 09:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
testhőmérsékletnél melegebb vízbe még zárt méhszájjal sem (Sárváron pl szólnak is, ha a gyógymedencébe megy kismama).
2022. márc. 22. 09:49
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk aki nem ment bele, csak a lábát logatva a szélén ült, az mégis mit hitt?a medence széle a legnagyobb fertő, ezt nem tudtátok? Inkabb belemennék a medencébe, de le nem ülnék sehova.....
2022. márc. 22. 10:08
 10/14 anonim ***** válasza:
62%
Én mentem mindkét babánál és nagyon jól esett a pancsikázás. Jakuzziban is ültem, strandon is voltam. Napoztam is letakart pocakkal. Nem lett semmi bajom/bajunk. Mondjuk én életemben egyszer kaptam el hüvelygombát, de azt se terhesen, szóval nem vagyok rá hajlamos. Ha már lett volna ilyen gondom többször, nem megyek bele.
2022. márc. 22. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!