Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is tönkrement a szexuál...

Másnak is tönkrement a szexuális élete terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve emiatt, mindenhol azt hallja az ember, hogy a terhesség alatt milyen jó a szex, nahát nekünk nem. Az első 3 hónapban féltem, plusz a hányinger miatt semmi kedvem nem volt hozzá, a második trimeszterben szerencsére újra elkezdtem jól lenni, de a libidóm nulla maradt. Nemcsak hogy nincs kedvem hozzá, de ha mégis rászánom magam sajnos nagyon fáj. Hiába használunk síkosítót, úgyse működik, orgazmusom egyáltalán nem volt a terhesség eleje óta, mintha képtelen lennék már rá. 32 hetes vagyok, csúnyának is érzem magam, semmi szexi nincs rajtam, ez se hozza meg a kedvem az egészhez. :(

Nagyon sajnálom szegény férjemet, aki csendben tűr, azt mondja nem baj, kibírja, azzal biztat, már nincs sok hátra, persze segítek rajta máshogy, de az mégse olyan. Félek sose lesz már olyan a szexuális életünk mint régen, és ez meg fogja rontani a kapcsolatunkat.

Volt még valaki, akinek ennyire nem működött a szex terhesség alatt? Vissza fog ez még állni vagy elromlott valami bennem?

2022. márc. 21. 14:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ mindenkinek! Nem örülök, hogy másnak is rossz, de mégis megnyugtató, hogy nem bennem van a hiba, más is van vagy volt ilyen helyzetben. Bízom akkor a legjobbakban! :)
2022. márc. 21. 16:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 11 hetes vagyok. A 6. héten pecsételő vérzés majd barnázás miatt progeszteront kaptam, amit a 12. hétig használok. Azóta persze szóba sem jött a szex, de én tartok tőle a későbbiekben is. Egyáltalán nem érzem, hogy jól esne, egy tüsszentésre görcsbe rándul mindig a méhem. Szerintem az orgazmus okozta összehúzódás sem lenne kellemesebb. A férjem teljesen megértő. A 12. hét után szerintem megpróbáljuk, de ha kellemetlen lesz nem erőltetjük. Most ez az első.
2022. márc. 21. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Harmadik gyermekünket várjuk, mindháromszor kb a 26-28 hétig voltunk együtt.

Elsőnél ő mondtad h neki már furi h ott a baba, másodiknál nekem volt kellemetlen érzés, most ismét ő mondta h már ne.

Elfogadtam megértem, korábban a szülés után visszaallt minden úgyhogy emiatt nem aggódom

2022. márc. 21. 19:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Az első terhesség nekünk is így zajlott. Hát, mit mondjak, nem volt könnyű utána visszaállni, mert egyszerűen leszoktunk a szexről. Szóval egy ideig tudatosan figyeltünk arra, hogy viszonylag rendszeresen csináljuk, akkor is, ha fáradtak vagyunk, nincs kedvünk stb. Evés közben megjött az étvágy, csak el kellett kezdeni. Aztán így visszaállt minden szépen. A második terhességnél készültünk már erre, de ott nem volt gond.
2022. márc. 22. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!