Másnak is tönkrement a szexuális élete terhesség alatt?
Nagyon el vagyok keseredve emiatt, mindenhol azt hallja az ember, hogy a terhesség alatt milyen jó a szex, nahát nekünk nem. Az első 3 hónapban féltem, plusz a hányinger miatt semmi kedvem nem volt hozzá, a második trimeszterben szerencsére újra elkezdtem jól lenni, de a libidóm nulla maradt. Nemcsak hogy nincs kedvem hozzá, de ha mégis rászánom magam sajnos nagyon fáj. Hiába használunk síkosítót, úgyse működik, orgazmusom egyáltalán nem volt a terhesség eleje óta, mintha képtelen lennék már rá. 32 hetes vagyok, csúnyának is érzem magam, semmi szexi nincs rajtam, ez se hozza meg a kedvem az egészhez. :(
Nagyon sajnálom szegény férjemet, aki csendben tűr, azt mondja nem baj, kibírja, azzal biztat, már nincs sok hátra, persze segítek rajta máshogy, de az mégse olyan. Félek sose lesz már olyan a szexuális életünk mint régen, és ez meg fogja rontani a kapcsolatunkat.
Volt még valaki, akinek ennyire nem működött a szex terhesség alatt? Vissza fog ez még állni vagy elromlott valami bennem?

Harmadik gyermekünket várjuk, mindháromszor kb a 26-28 hétig voltunk együtt.
Elsőnél ő mondtad h neki már furi h ott a baba, másodiknál nekem volt kellemetlen érzés, most ismét ő mondta h már ne.
Elfogadtam megértem, korábban a szülés után visszaallt minden úgyhogy emiatt nem aggódom

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!