Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is tönkrement a szexuál...

Másnak is tönkrement a szexuális élete terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve emiatt, mindenhol azt hallja az ember, hogy a terhesség alatt milyen jó a szex, nahát nekünk nem. Az első 3 hónapban féltem, plusz a hányinger miatt semmi kedvem nem volt hozzá, a második trimeszterben szerencsére újra elkezdtem jól lenni, de a libidóm nulla maradt. Nemcsak hogy nincs kedvem hozzá, de ha mégis rászánom magam sajnos nagyon fáj. Hiába használunk síkosítót, úgyse működik, orgazmusom egyáltalán nem volt a terhesség eleje óta, mintha képtelen lennék már rá. 32 hetes vagyok, csúnyának is érzem magam, semmi szexi nincs rajtam, ez se hozza meg a kedvem az egészhez. :(

Nagyon sajnálom szegény férjemet, aki csendben tűr, azt mondja nem baj, kibírja, azzal biztat, már nincs sok hátra, persze segítek rajta máshogy, de az mégse olyan. Félek sose lesz már olyan a szexuális életünk mint régen, és ez meg fogja rontani a kapcsolatunkat.

Volt még valaki, akinek ennyire nem működött a szex terhesség alatt? Vissza fog ez még állni vagy elromlott valami bennem?

2022. márc. 21. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Semennyire nem ment.

12.hétig véreztem, addig azért nem lehetett, utána meg már látszott a hasam, és ez lelkileg zavart, engem is, férjemet is.

De utána helyre jött minden. Természetes úton szültem, volt pici varrás is.

A hat hetes kontrol napján este, miután az orvos mondta, hogy minden okés, onnan folytattuk, ahol abbahagytuk.

Ne aggódj!

Nagyon sokaknak nem nagyon megy terhesen.

2022. márc. 21. 14:47
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Igen. Az első trimeszterben úgy éreztem magam, mint egy haldokló. 0-24-ben hányinger, szédülés, étel és szagundor, ólmos fáradtság. Ha tehettem ki se keltem az ágyból, semmi energiám nem volt.

Második trimeszterre ezek elmúltak, kivéve a szédülés és szagundort, de a libidóm meghalt egész terhesség alatt.

Nekem is azt mesélték a barátnőim, hogy mennyire jó volt terhesen a szex, mindenre felizgultak, egész nap kívánták stb. Hát én nem.

Ha néha sikerült is rávenni magamat, akkor sem volt jó. Alig volt orgazmusom, egy kis semmitérő bizsergést éreztem, szinte semmit. Egyáltalán nem volt kielégítő.

Szülés után mindent elsöprő erővel tért vissza a libidóm. Erre nem vagyok büszke, de nem sikerült kivárni a 6 hetet.

Nyugodj meg, neked is vissza fog állni.

2022. márc. 21. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Hasonlóan voltam. Az első trimeszterben álomkóros is voltam, folyton kimerült, egész nap émelyegtem, hánytam, az orromban éreztem a hányás-szagot, akármit csináltam, szóval marha sok kedvem volt az együttlétekhez, gondolhatod :D A második trimeszterben én is jobban lettem, de nem igazán volt libidóm, bár nekem legalább nem fájt az együttlét, amikor rávettem magam, és orgazmusom is volt, vagy legalábbis valami afféle, de közel sem olyan intenzív, mint előtte, vagy mint ahogy sokan írják, hogy terhesség alatt mennyivel jobb lett. Aztán a harmadik trimeszterben meg kényelmetlen is volt mindenhogy, a hasam is útban volt, a férjemet is zavarta a gondolat is, hogy ott a baba, szóval akkor meg azért is mellőztük az együttléteket.

Jelentem, a szülés után helyreállt minden a normális kerékvágásba :) Nem mondom, hogy azonnal és egyből zökkenőmentesen, de azért könnyedén és gyorsan visszarázódtunk. A libidóm kicsit még csökkentett volt, amíg a szoptatásokat nem csökkentettük (a lányom olyan 1,5 éves kora körül), de azért a legrosszabb időszakban is határozottan jobb volt, mint terhesség alatt, és a szex élvezete is abszolút visszatért az eredetihez.

Szóval szerintem nem kell félned. A terhesség alatti változások zöme átmeneti.

2022. márc. 21. 14:54
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Mind a 2 terhességemnél ez volt.

+hozzájött az is, hogy ferjemnek sem ment, mert nemakarta a micsodájával a gyereket böködni 🙈🤣

Aztán szülés után visszaállt minden (első után 3 hónap kellett, másodiknál eleg bolt a 6 hét)

2022. márc. 21. 14:59
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Az elején örültem, hogy élek, olyan sz.rul voltam első trimeszterben. Utána mire elmúlt, elkezdett mozogni a baba. Na hát ha a f.sztorlasz kifejezésnek van női verziója, én azt éreztem szex közben, ha éreztem, hogy mozog a baba. Konkrétan viszolyogtam tőle, hogy úgy kell szexelni, hogy ő ott van bennem. Nagyon bizarr volt.

Szerencsére szülés után hamar helyrejött minden, most már max a fáradtság szól közbe.

2022. márc. 21. 15:07
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Nekünk nem jött helyre, de két olyan dolog is volt, ami nálatok nem: a terhesség engem nagyon tönkretett és szülés után sem lehetett szex sokáig, plusz a férjem nem egy szexmániás ember, szóval őt elve nehezebb rávenni, mint más férfit.
2022. márc. 21. 15:19
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk is hasonló volt, első trimeszter nulla, libido, aztán a másodikban nálam valóban ez volt hogy volt kb 2,3 hét mikor naponta 62x tudtam volna szexelni de párom természetesen épp nem volt itt😂 aztán most már így pár héttel a vége előtt megint 0 a libidom, mindenem fáj, hátam derekam, jósló fajasaim vannak, szerintem nem is marad bent a fiam április kozepeig, szóval az utolsó dolog amit kívánok az a szex de ha nem vagyok nagyon fáradt akkor szívesen megoldom a, páromnak máshogy de sosem kényszerít rá természetesen és nem naponta. Ő is "felajanlotta szolgalatait" nekem is, más módon de valahogy azt sem kívánom
2022. márc. 21. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk nekem lenne rá igényem, de volt, hogy mikor próbáltunk nekem végül kellemetlen lett. Amióta átléptem a harmadik trimeszterba, azóta inkább a férjem zárkózott be, de ez minden terhességgel így volt. És szerintem az első szülése után, mikor helyreállt minden odalent, utána még jobb lett, mint volt. Valahogy más érzés fogott el. Szerintem van remény, most a hormonok is másként vannak, ne várd magadtól ugyanazt az érzést!
2022. márc. 21. 15:38
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk fordított a helyzet, a párom nem akart kb harmadik hónaptól és most már úgy tűnik, ez így marad... (9 hónapos már a ded, fogytam már húsz kilót, kb tíz van még rajtam, szóval valszeg nem ez a gond, de nem tudja megmondani, mi, szülésnél nem volt bent). Kezdek kétségbe esni, szakemberhez fordulni még nem hajlandó, de puhítom.
2022. márc. 21. 15:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van és most meg is nyugodtam, hogy nem vagyunk egyedül. Első 16 hét brutális rosszullét, utána némi nyugi, volt is próbálkozás, de valahogy nem esett jól. Libidó nulla. Ha van, akkor tuti a baba mocorog közben és az nullázza le, a férjem is viszolyog valamelyest, mert hát csak hármasban vagyunk..., az orgazmus meg olyan rossz érzés, hogy nem is igazán tudom megfogalmazni. Görcsbe rándul az egész pocakom és utána is órákig keményedik. Szóval őszintén szólva semmiféle örömöt nem találok benne. Remélem helyre fogunk állni szülés után.
2022. márc. 21. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!