Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Biztosan túl...

Mit csináljak? Biztosan túl élem így is hogy ilyen éretlen vagyok?

Figyelt kérdés

Terhes lettem, nem vártam fiatal vagyok és nem vagyok kész rá, elvetetni nem tudom már,védekezés megvolt, csak szerencsétlenül.

Éretlen vagyok és nehezen bírom a fájdalmat még ha elvágom a kezem is beparázok.

2022. márc. 20. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Miért ne élnéd túl?!
2022. márc. 20. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk segített volna, ha leírod hány éves vagy, de hacsak nem 11-12, akkor elég valószínű, hogy biológiai értelemben már érett vagy az anyaságra - mint a mellékelt ábra is mutatja -, az, hogy nem szeretnél szülni meg már eső után köpönyeg.
2022. márc. 20. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Fogd fel úgy, hogy itt az ideje, hogy megérj. Mondogasd magadban, hogy "eddig féltem, de ezt most a gyermekemért kibírom! Én leszek a legerősebb.."
2022. márc. 20. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs sok választásod. Ő már bent van, ki kell jönnie. 🤷🏼‍♀️
2022. márc. 20. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Ha teherbe tudtál esni, nagy eséllyel képes vagy megszülni is. Ha mégsem, azt az orvos úgyis látni fogja és ebben az esetben császármetszéssel jön világra a gyereked.

Egyébként 18 éves kor alatt tudtommal 12.hét után is lehet abortuszra menni, szóval nem mindegy, hány éves is vagy tulajdonképpen.

2022. márc. 20. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó, miért kellett volna attól félnie?! Te félsz tőle?😂

Írta hogy védekeztek csak szerencsétlenül. Hát ez van más is járt már így.

Csak időben kellett volna cselekedni. Eseményutánit bevenni vagy sajnos elvetetni.

2022. márc. 20. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Ha a szexhez eleg nagylany voltal, a kovetkezmenyehez is legyel az.
2022. márc. 20. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

Azért sajnálom a kis csajt .. tanácsért jött nem azért hogy kioktassák .

Mindenképp kérj a szüleitől segítséget

Túl fogod élni a szülést de kellemetlen .. de a baba kárpótol mindenért ..

2022. márc. 21. 08:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez van. Rossz (ügyetlen) döntéseknek ez a következménye. Egyébként ez mindig benne van a pakliban. Ne mond, hogy úgy vagy együtt egy pasival, hogy ezt nem tisztáztátok le? Rengeteg embernek becsúszik. Ha nem megy egyedül, akkor kérni kell segítséget. Gondolom nem olyan emberrel jött össze, akire nem lehet számítani (remélem). Ha mégis, ugyancsak hova gondoltál? És igen, tudom, hogy tanácsért jött a kérdező, nem fejmosásért. De szerintem valakinek ki kell mondania a dolgokat, ugyanis mostantól két emberért felel, nem játék. Ilyen a felnőtt élet. Aki nem készült fel, talán hanyagolnia kellene a szexet. Ugyanis a baba gyakori következménye akkor is, ha a se**ükben sem volt az embereknek összehozni.

Viszont mivel számodra ezt most új, a hír, valószínűleg ezért is ilyen nehéz ezt felfogni, megemészteni. Adj időd magadnak, kérj segítséget. Menj orvoshoz, mármint a baba miatt, a kötelező ultrahangokra a magad és a baba érdekében is. Gondolom, hogy nehéz. Csak szólok, hogy tervezett babánál sem úgy van ám, hogy minden hiper-szuper, tapasztalatból írom, ugyancsak babát várok. Az élet nem mindig könnyű, vannak nehézséget.

Meg erre az elvágod az ujjad dologra reagálnék: ha valaki, akkor én is tudnék erről mesélni, vérvétel után (újból, anno, évekkel ezelőtt) rosszul lettem, ugyancsak, mikor leütöttem az ujjamat, mikor odazártam és vérzett kicsit, de sorolhatnám. Mára már gyakran megyek vért leadni, meg se nyekkenek, pedig még anyukám is félt, hogy mi lesz velem terhesen, hisz ismer. Ezek a dolgok alakulnak. Illetve erőt is kell vennünk magunkon. Ilyen ez, felnôttnek lenni.

2022. márc. 21. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
*ujjból
2022. márc. 21. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!