Cukorterhelésnél ha vissza jön a lötty, akkor mit csináljak? Vagy akkor újra kell mennem máskor? Biztosan más is járt így már.
Sajnos nálam a 16.héten kezdődött a hányós időszak és még mindig tart.Jövő héten kell mennem terhelésre,éhgyomorra,örülök,ha a buszon befelé kibírom.
Itthon is,ha iszok reggel bármit,akkor az visszajön.Ha eszek,az talán nem,de ha iszok akár egy pohár vizet vagy bármi mást,akkor sajnos nem tud bent maradni.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Ok,értem.
Nem megúszni akarom,de sajnos mostanság délig semmi nem marad bent.
Tegyél majd bele citromlevet (igazi citrom kifacsart levét).
Nekem úgy maradt lent, hogy lassan, kortyonként küldtem le, jó hidegen (előző este oldtam fel a cukrot meleg vízben, utána hűtő)
Megfogadom a citromos tanácsot,remélem segít.Ha nem,akkor duplázok :-(
Nálunk előre nem lehet bekeverni,csak a cukrot lehet vinni,ők keverik be,ott a helyszínen.
Kétkedek,hogy bent marad,mert eddig reggel akármit ittam,akármilyen módon(lehetett hideg vagy meleg,lehet kortyonként,teljesen mindegy)
Remélem nem kell 2x menni (vagy többször)
Próbálj pozitívan hozzáállni, vonzd be, hogy lent marad a lötyi, mert a Te érdeked, mantrázd ezt magadnak.
Szorítok!
Nekem az orvosom már többször is mondta, hogy terhelés előtt fél órával vegyek be B6 vitamint. Így biztosan nem jön ki a lötty.
Megbízható orvosom van, úgyhogy szívből tanácsolom Neked is, amit ő nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!