Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy sok a vas?

Lehet, hogy sok a vas?

Figyelt kérdés
A nődoki 2x1 vas tablettát javasolt szedni. Az 1. trimeszteri vérvételen rendben volt a vasam, a 2. trimeszteri vérvétel még nem volt esedékes. Arra lettem figyelmes, hogy ma fekete volt a székletem. Tudom, hogy ez vas tablettától normális lehet. De nem lehet, hogy sok a 2x1 tabletta? Meg is lepődtem, hogy napi 2t ajánlott a doki, a betegtájékoztatóban napi 1 van csak.

2022. márc. 20. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Normális a fekete széklet, ha vasat szedsz. Második trimesztertől szokott leesni a vas és nekem már a 2x1 sem segít. Én szedném tovább ahogy az orvos javasolta.
2022. márc. 20. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneken parázni! Semmi bajod nem lesz tőle, fekete széklet teljesen normális a vastól. A vastabletta alig szívódik fel, ha nyolcat szedsz egy nap akkor se történik semmi.
2022. márc. 20. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Hát nem tudom, én egyet sem tudok szedni, se tablettát se pezsgotablettat mert gyomorgorcsot kapok tőle, nem hogy 8at🤷‍♀️
2022. márc. 20. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3 ne is szedjél 8-at. Azt írtam, hogy, nem lesz túl sok vas a szervezetében ha 2-t szed. Én nagyon sokat szedtem, de nem szívódott fel semmi, 6-ot naponta kb., utána kaptam vénásan.
2022. márc. 20. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
34%
Nem is szedek egyet se🤗 szerintem nekem is csak vénásan lenne jó de nem mutatott akkora hiányt a labor hogy kelljen, a dokim is tudja hogy nem tudom szedni, de kíváncsi leszek az utolsó laboromra március 25en mit mutat, ha addig meg nem szülök 😂
2022. márc. 20. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
nem terhesen is vas tableták szorulsát és szines székletet okoznak
2022. márc. 20. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!