Volt olyan, akinek gyógyszert kellett szednie a terhessége alatt?
Antibiotikum, fájdalomcsillapító, egyéb betegségre szedett gyógyszerek.
Mit szedtetek, és meddig? A babával minden rendben?
Akinek inzulin rezisztenciája van metformint kell szednie 12. hétig. Pajzsmirigy alulműködéssel a Letroxot folyamatosan kell szedni terhesség alatt is. Akinek sárgatest elégtelensége van progeszteront kell szednie 12. hétig. Bizonyos véralvadási problémákkal véralvadásgátlót kell szedni (vagy injekció formájában szúrni).
Egy rakás olyan gyógyszer van amit szabad terhesség alatt szedni, sőt kell is, mert veszélyesebb nem szedni, mint szedni, sőt nagyon sok esetben a gyógyszerek nélkül teherbe esés se sikerülne.
Igen..
Húgyúti fertőzésem volt.
Majd gombám
De voltam csúnyàn beteg is, pont a legrosszabb időpontban, magas làzam volt.
Syndactyliája lett a babának, vélhetően ettől, mert nem nagyon mertem csillapítót sem szedni, végül amikor nagyon magas lett szedtem.. de lehet hamarabb kellett volna.. egyébként semmi problémája belőle.
Én sokat szedtem.
Kezdtem a fogfájással. 7hetes voltam, mikor begyulladt. 1 hétre rá kaptam időpontot, addig fájdalomcsillapító és antibiotikum. 8hetesen érzéstelenítővel kihúzták (bölcsessegfog volt).
20 hetesen elkaptam a covidot. 1 hét iszonyu fejfájás volt a tünetem, semmi több. Arra is ment a fájdalomcsillapító.
28hetesen nyaraláson elkaptam a hüvelygombát, eleg volt caak leülnöm a medence szélére.
32hetesen egy masik bölcsessegfogam is begyulladt, ujra antibiotikum.
Máskor 5 ev alatt nem voltam ennyit beteg összesen.
Semmi baja a lányomnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!