Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyermek nagymamakorban?

Gyermek nagymamakorban?

Figyelt kérdés
48 éves vagyok, két felnőtt huszonéves gyerekeimmel. Szeretnék újabb gyermekeket vállalni. Mit gondoltok erről? Nem vagyok lepukkant fizikai sem szellemi állapotban, és úgy gondolom, be tudom vállalni, időm és anyagiak is engedik.

2022. márc. 19. 14:51
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
83%

,, Szeretnék újabb gyermekeket vállalni. Mit gondoltok erről? ’’

Ez volt a kérdésed. Leírták jópáran, mit gondolnak. Erre te flegmázni kezdtél, és szidni a fiatal szülőket. Mi a fene a kérdés?

Akkor csinálsz amit akarsz, senkit nem érdekel.

2022. márc. 20. 15:23
 52/56 anonim ***** válasza:
42%
#51 Igazából a stílus inkább csak vissza csapott ugyanis már egy nem normális stílussal estek neki a válaszolók. Ezt nem tudod a kérdezőre kenni.
2022. márc. 20. 15:26
 53/56 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó te miről beszélsz? Teljesen normális válaszokat kapott, olvass már vissza... ő kezdte a flegmázást a következő életes dumával...
2022. márc. 20. 16:21
 54/56 anonim ***** válasza:
40%

“25, az szuper lehet, hogy 74 évesen két fiatal lánya is van. Az egyik megtörölgetheti evés után anyuka száját, a másik a hátsóját. Kész öröm lehet nekik így saját családot alapítani.”

Jobban tartja magát mint sok 60 éves. Nem minden 74 éves lerobbant és rossz állapotú.

2022. márc. 20. 17:35
 55/56 anonim ***** válasza:
34%
Mennyi sok droid panelproli van itt...
2022. márc. 20. 17:37
 56/56 anonim ***** válasza:
57%
Ezt az elmés hozzászólást honnan szűrted le utolsó?
2022. márc. 20. 18:13
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!