Gyermek nagymamakorban?
Figyelt kérdés
48 éves vagyok, két felnőtt huszonéves gyerekeimmel. Szeretnék újabb gyermekeket vállalni. Mit gondoltok erről? Nem vagyok lepukkant fizikai sem szellemi állapotban, és úgy gondolom, be tudom vállalni, időm és anyagiak is engedik.2022. márc. 19. 14:51
41/56 anonim válasza:
47 éves vagyok. Eszembe nem jutna már a gyerek vállalás. Van egy, az bőven elég. És főleg nem etetem magam azzal, hogy a fiatalos külsőm miatt a belső szerveim is csak 20 éves szinten vannak. Menstruálok még mindig rendszeresen én is, de bizony ez már akkor is a klimax kezdete. Szerencsére nem bolondultam meg, hogy nekem még kell gyerek, csak valahogyan tudjam mëg késlelteni az öregedést. Inkább választanék gyerek helyett egy kalandot egy fiatalabb pasassal, mint újra a 20 éves anyuka szerepben tetszelegjek magam és mások előtt.
42/56 anonim válasza:
Azt írod van màr két felnőtt gyereked. Akkor ezek szerint, őket is a mesecsatorna nevelte, míg te karriert csinàltàl? Hisz mindenki aki àtlagos életkorban szül, az ilyen.
Öngól.
44/56 anonim válasza:
A kérdező egyértelműen csak troll,amit a bugyuta válaszai azonnal le lepleztek!
45/56 anonim válasza:
Vállad be, ha akarod. Sok a vizsgálat, sok a riziko. kismama egészsége és a baba betegség kockázat. lehet,hogy te egészséges leszel és baba is az lesz.
46/56 anonim válasza:
Mert az a jó a gyereknek,ha 18sincs de már elveszíti az anyját,apját 🤦♀️ Igen rohadtul te vagy az önző! A fiatal anyukák sem lustábbak nálad, és inkább dolgozzanak a gyerek mellett,minthogy majd a 12 éves gyereknek kelljen ápolni őket mert lerobbantak 60évesen.
47/56 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy a fiatal szülő éppen úgy meghalhat, mint aki idősebb. Mellette azt is gondolom, ha természetes úton megajándékoz az élet még gyermekkel, amihez az apuka is jó egészségnek örvend szintén 48 évesen, akkor a gyermekáldást Isten adja, és ő dönti el, felnevelhetem-e? Azt gondolom, a gyermekek számára a szeretetben nevelkedés fontosabb helyet foglal el, mint az, hogy ki hány éves. Nem az alapján halunk meg, ha egy bizonyos életkort betöltünk, hiszen van aki 90 évesen is egész jó egészségnek örvend, míg mások huszonéves korukban már rákkal küzdenek.
2022. márc. 20. 14:55
48/56 anonim válasza:
Mint írtam sokkal nagyobb valószínűbb idősebben meghalni minthogy valaki 20on évesen rákkal küzdjön.. Ja szeretetben nevelheted fel kb 15 évig.. Hagyd már ki ebből istent, ne legyél ennyire szent fazék
49/56 anonim válasza:
Ne keverd bele Istent, ez a te hülyeséged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!