Korai terhessegnel normalis a hasfeszules, mensi gorcs?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, 1 hete tudom h varandos vagyok, nagyon regota vagyunk mar ra… jovo heten megyunk uh-ra. neha szoktam erezni picike mensi szeru gorcsot, ez normalis v lehet elveteltem/elvetelek?:(2022. márc. 13. 20:17
2/13 anonim válasza:
Normális, fogsz még érezni ennél cifrábbakat is. Teljesen rendben van, növekszik a méhed.
3/13 anonim válasza:
Nekem pl épp most is vannak enyhe görcseim. 14 hetes leszek.
Növekszik a méh, tágulnak a szalagok.
Teljesen normális.
Szurkálást is fogsz majd érezni.
4/13 anonim válasza:
Ezt most megnyugtatásnak írom, de lesz még cifrább fájdalom is, hol itt, hol ott.
Engem pl. a végbélbe sugárzó fájdalom készített ki, néha még mindig előjön, 17 hetes vagyok :D
5/13 A kérdező kommentje:
De az is oke h ejszaka konkretan felebredtem ra h gorcsol a hasam?
2022. márc. 14. 08:00
6/13 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer éjszaka olyan görcsöm hogy felebredtem rá es en is par hetes voltam még csak.
Szedj magneziumot.
7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj most reggel mar kb folyamatosan erzem :( nagyon enyhe de akkor is
2022. márc. 14. 08:36
8/13 anonim válasza:
Ne pánikolj már ennyire. Azért gorcsol most folyamatosan mert ezen agyalsz.
9/13 A kérdező kommentje:
🤣 mivan?😃 reggel felebredtem fel7kor, eszembe se jutott😃 aztan fel8 ota folyamatosan gorcsol
2022. márc. 14. 09:02
10/13 anonim válasza:
Oké. Tegnap este óta ez a témád hogy gorcsol a hasad. Tudat alatt ra vagy állva. De akkor felőlem azt csinálsz amit akarsz, itt mar segíteni se lehet meg tanácsot adni se mert le van ugatva az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!