A 25. héten még nem késtem el a szülésznőválasztással?
Figyelt kérdés
Vidéken lakunk, ám a nőgyógyászom pesti és ott is szeretnék szülni! Január 2.hetében megyünk először abba a kórházba,ahol szülni fogok! Még nem késő ugye? Május elejére vagyok kiírva!2007. dec. 30. 17:49
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én május végére vagyok kiírva,és még én sem tudom,h kinél fogok szülni.Sőt,ah az életemet ismerem az sem biztos,h abban a kórházban ahova most járok,így én ezeket a választott dolgokat hagyom is.(Vácra kényszerülök,de a napjaim nagyrészét Pesten töltöm.)Illetve a terhességem probléma mentes így nem is érzem fontosnak ezt az extrát.
De ismerek olyat is,aki szülés előtt vagy két héttel váltott orvost,kórházat és mindent,mert nem tudta megoldani a bejárást a pesti orvosához.
2/3 anonim válasza:
Én 34 hetes vagyok és nem választottam, igaz nem is fogok. Majd a babám tudja kinél akar születni...
3/3 anonim válasza:
Én ugy tudom 1-2 hónappal a szülés várható időpontja előtt kell megkeresni azt akit szertenél hogy a szülésznőd legyen, ha akarsz, mert ugye nem muszáj választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!