Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem késtem még el a terhesvita...

Nem késtem még el a terhesvitamin szedésének elkezdésével?

Figyelt kérdés
Június 29én volt az utolsó menstruációm első napja, ha jól számolom 6. hetes terhes vagyok. Még csak 1 hete csináltam a tesztet ami kimutatta, és tegnap vettem be az első Gravidát. Ugye még nem késtem el vele?
2008. aug. 5. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem késtél el! Elvileg a 12. hétig fontos szedni a folsav miatt!!! De szerintem szedd utána is! Gratula! 22 hetes kismami
2008. aug. 5. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Van akinek jóval később esik le, hogy terhes, sőt van, aki nem is szed vitamint, csak sok gyümölcsöt, zöldséget eszik. Szóval nem késtél még le semmiről. A lényeg, hogy mást már szedjél valamit. A legfontosabb a folsav.
2008. aug. 5. 12:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, picit megyugtattatok :)
2008. aug. 5. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 6 hetesen kezdtem el szedni az Elevitet.Bennem is felmerült a kérdés hogy nem e késtem el vele , de hát 5 hetes voltam amikor kiderült hogy babát várok.Azóta folyamatosan szedem. Viszont azzal nyugtattam magam hogy nagyon jó időben vagyok kismama, mert itt a sok friss zöldség és gyümölcs amit persze addig is ettem amíg meg nem tudtam hogy kismama vagyok.Ismerek olyan kismamát aki pont ez miatt nem is hajlandó semmit beszedni. Szerintem nem késtünk el vele. Jó babavárást! 14 hetes kismama
2008. aug. 6. 07:15
 5/5 anonim ***** válasza:

én 5 hetesen mentem nogyogyaszhoz, mondta, hogy ha akarok szedhetek vitamint, ha nem nem. nyolc hetesen ujra elmentem, és akkor mondta, hogy na, akkor mostantol vitamin.

(en az elejetol szedtem persze :)) Szoval szerintem nem kestel el.

2008. aug. 8. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!