Mikor kezdtetek el vitaminokat szedni? Még nem késtem el vele? Akkor most hány hetes is vagyok?
Nekem folsavat kellett szednem az elején! Az volt nálam az egyetlen és legfontosabb vitamin!
Terhes vitamint nem szedtem, mert nyáron estem teherbe, és a dokim azt mondta, hogy ilyenkor jut elég vitamin a szervezetembe, nem kell hogy szedjek ilyet. Ahogy beköszöntött az ősz, és hűvösebb lett, rögtön mondta a dokim, hogy mostmár tanácsos lenne pl. elevitet szednem!
Gratulálok a babádhoz! Terhességi vitamin szedését a tervezett terhesség előtt 1 hónappal ajánlatos elkezdeni.
Attól, hogy eddig nem szedted természetesen lehet egészséges babád, emiatt ne aggódj!Hogy melyiket szedjed, az jó kérdés.Kereskedelmi forgalomban több fajta is kapható.Kinek ez, kinek az válik be.Ki kell tapasztalnia mindenkinek.Személy szerint én Elevitet szedtem, nekem bevállt.Azonban a Gravida tartalmaz jódot is, ez jódhiányos területeken kimondottan ajánlott. Esetleg kérdezdd meg az orvosod, hogy ő melyiket tanácsolja. Jó babavárást!
Gratulálok a babához!:-))
Én Elevitet szedtem, és még szedek is, pedig a fiam 4 hónapos. A Magne B6 - ot folyton kihánytam, napi 3-at szedtem, az ki is jött. Éppen a hányós időszakomban voltam. Ha így járnál Te is, akkor egy kis szünettel (amikor túl leszel a hányós időszakon) kezd el újra szedni. És is így tettem, és nem hánytam ki.
11.02-essel szolidarizálok. én folsavat szedtem már a terhesség előtt. a dokim nekem is azt mondta, itt a jó idő, a friss zöldség, egyem azt. :-) no meg napont 1-2 alma héjastúl!!!!!! így én csak magnerotot szedek még meg olykor 1-2napont a jodidot. Hétfőn voltam a 16hetes vérvételem, a dokim éppen tegnap nézte meg, azt mondta szuper, sehol semmi csillag, semmi értékcsúszás, tökéletes!!!!
Kedves kérdező, folsavat szedtél legalább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!