Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen márkájú teát ajánlanáto...

Milyen márkájú teát ajánlanátok terheléses cukor tesztre?

Figyelt kérdés

Jövőhéten kell mennem, az orvos azt mondta, hogy vigyek üres teát és külön citromlevet. Azt mondta gyümölcstea ne legyen és zöld sem.

Nektek mi vált be? Én csak gyümölcsteát szoktam inni és gyógynövényeset, így nem ismerem mi a "sima" teák közül, ami finom és nem túl kesernyés.

Köszönöm előre is, ha van ötleted!

2022. márc. 11. 12:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlást. Felhívtam a védőnőmet, ő a fekete teát ajánlotta. Nálunk lehet vinni üres teát, vagy sima citromot (félbe vágva) is.

Két ismerősöm volt az elmúlt időszakban az egyikük a teás megoldásra esküszik, a másikuk a citromlevesre (túl édesített limonádé feeling lesz tőle). Még vacillálok én melyiket tolerálnám jobban.

Értem, hogy máshol nem lehet, de azért a kérdés itt nem erre irányult... De köszönöm a tippeket! Azt meg sajnálom, hogy sajnos nem mindenki tud jóindulatú lenni egy anonim fórumom.

2022. márc. 11. 14:09
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként inkább akkor tea legyen

Citrommal, ha rá gondolok nem terhesen is rosszul vagyok.

Az vagyok, akinél semmit nem lehet,és simán bement a cukor.

10.. az kemény..

Szerintem abban az időben nem birtam ki 2 h-t pisivel🤭

2022. márc. 11. 14:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Early grey

Jasmin fehér tea

2022. márc. 11. 15:03
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
Érdekes akkor ez a vizsgálat,mert ezek szerint nem sok értelme van.Az ország különböző pontjain ezek szerint tök eltérő eredményeket produkálnánk mind.6-os vagyok,és nálunk bár fél citrom levét esetleg nagyduzzogva belefacsarjak,de valóban egy korty vizet sem ihatsz utána,és a hideg ízben félig oldott cukron sajnos semmi sem segít.5 gyerkőcöm van,így 5x már kibírtam,de felér egy kínzással valóban abban az igazából nem tudom mennyire előny,ha nálatok lehet teát vinni,mert egyrészt nem tudom mennyire lesz pontos az eredmény, másrészt így sem lesz finom.
2022. márc. 11. 16:20
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
De minek tea meg citrom? Én 4 terhelésen vagyok túl az elmúlt évekből, de eszembe sem jutott ilyeneket vinni, a cukros lötty még mindig kevésbé undorító, mintha még fekete tea íze is lenne, amit te magad sem fogyasztasz amúgy szívesen elmondásod szerint. Másrészt nem világos, hogy a kérdés mire irányul, kinek mi vált be? Hát ami neked ízlik, kóstold meg otthon a cukros vizet teával és limonádéval is, ez teljesen ízlés dolga. Gondolom nem azt akarod megtudni, hogy mi befolyásolja az eredményt jó irányba, mert az elég nagy önbecsapás lenne
2022. márc. 11. 21:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Itt Debrecenben is fekete teát kell vinni
2022. márc. 12. 15:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, igen végül felhívtam a védőnőt és jelezte, hogy mindegy a márka csak fekete tea legyen. :) végül vinnem is felesleges volt, mert volt ott is filter kikészítve, de azért készültem Liptonnal.

szintén debreceni vagyok

2022. ápr. 30. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!