8.1es terheleses cukor érték soknak számít?Muszaj szigorú diéta?26 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 16:47
3/7 anonim válasza:
7,7 vagy 7,8 fölött, nem tudom pontosan, soknak számít, kötelező a diétát tartani.
5/7 anonim válasza:
Terhességben, ha a 120 perces vércukor értéked 7,8 fölötti, akkor terhességi cukorbetegségről beszélünk. [link]
Beszélj az orvosoddal. Fel kell majd keress diabetológust, aki tud majd felírni a rendszeres vércukormérésekhez tesztcsíkot. A diéta szabályait a facebookon is megtalálod a Terhességi cukorbetegség nevű csoportban. A baba és a te érdeked is, hogy diétázz, aztán szülés után is érdemes lesz egy terhelést majd csináltatnod, hogy nem maradt-e vissza esetleg inzulinrezisztencia.
6/7 anonim válasza:
Keress egy jó dietetikust, ha nehézséged van a diétával. Nekem a klasszikus 160 gramm szénhidrát, reggelire kevés stb. nem volt jó. Az sztk-s dietetikussal nem sikerült dűlőre jutnunk, csak hajtotta a magáét, de egy másikkal szuper diétát raktunk össze. Nekem lazább diéta is működött, mert nagyon sokat mozogtam, de nagyon sokat mértem a vércukromat is (akár 10x is egy nap).
7/7 anonim válasza:
Igen
NAGYON fontos!!!
Már 7 is sok, nemhogy 8 felett.
Csakhogy értsd
Nekem egészséges terhes terheléses cukrom
3,7 ről
4,1 lett…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!