Jó a 26 hetes terheléses cukor erdményem?
1 vérvétel: 4,1 mmol/l
2. vérvétel (szőlőcukor ivás után 60 perccel):9,6 mmol/l
3. vérvétel (120 perces) 7,7 mmol/l
Csak a jövő héten jutok el dokihoz. Köszi a válaszokat!
Szia!
Igen egy picit tényleg sok de nem gáz. Valószínű,h. egy "enyhébb" diára fog fogni. de azzem még meg fogják nézni néhány hét múlva és addigra már lehet,h. jó is lesz és nem kell diétázni sem.
Nekem pontosan 7 lett a 120 perces. Az a felső határ :-)). Szóval picit csóválta a fejét de nem bántott :-)).
Üdv
37 hetes kismama
Szia. Nekem a 26 hetes terheléses cukrom jó volt de, sokat híztam utánna és elküldtek 34 hetesen még egy terhelésre ami már magas lett a 120 perces 8,4. Igy most mennem kell a cukorgondozóba hogy beállitsák mire megyek szülni jó legyen. Szigorú cukor diéta semmi édesség, teát és kávét is édesitőszerrel kell innom (ha éppen megkívánom), semmi kenyér csak zsemle, parizel, párolt rizs natur csirkemellel, én még gyümölcsjoghurtot sem merek enni mert abban is van cukor és nem akarom hogy befektesenek idő előtt a kórházba. Ezért ajánlom neked is hogy ezeket tartsd be mert az terhességi cukorbetegséget is komolyan kell venni.
Üdv 35 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!