Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen márkájú teát ajánlanáto...

Milyen márkájú teát ajánlanátok terheléses cukor tesztre?

Figyelt kérdés

Jövőhéten kell mennem, az orvos azt mondta, hogy vigyek üres teát és külön citromlevet. Azt mondta gyümölcstea ne legyen és zöld sem.

Nektek mi vált be? Én csak gyümölcsteát szoktam inni és gyógynövényeset, így nem ismerem mi a "sima" teák közül, ami finom és nem túl kesernyés.

Köszönöm előre is, ha van ötleted!

2022. márc. 11. 12:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%

Sir Morton

És Early Grey

Fekete teák amik finomak !

2022. márc. 11. 12:35
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Hol csinálnak ilyen cukorterhelest és nem a 75gramm glükóz vízben elkeverve módszert? Legközelebb én is oda megyek 😂
2022. márc. 11. 12:46
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Ez milyen cukorterheles? Nálunk max vizet lehet inni abból is csak kb két kortyot, baratnomeknel szegeden meg még annyit se, nemhogy teát 😮
2022. márc. 11. 12:46
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk csak citrompótló mehetett bele, de ezt elfelejtették mondani. Nekem 2x kellett emiatt megkapnom, mert kihánytam.
2022. márc. 11. 12:51
 5/17 anonim ***** válasza:
54%

Hatha kis fejlodes lenne ebben, nalunk (nem MO.) uditot adnak, direkt nagy glukoztartalmu, sportolok isszak.

Kerdezo, akarmilyen tea jo, nem lesz keseru a sok cukor miatt 😁

2022. márc. 11. 12:58
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
Cukorterhelést nem tavaly szokták csinálni,hanem sima vízzel.
2022. márc. 11. 13:14
 7/17 anonim ***** válasza:
41%
*Teával
2022. márc. 11. 13:14
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
6.- nem mindenhol
2022. márc. 11. 13:18
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

Engedik a teát?????

Azt tudod hogy megmásítja az eredményt nem kicsit ( a fekete teában lévő koffib gyorsítja az anyagcserèt ès a legtöbb gyógy/ gyümölcsteának is van ilyen oylan hatása)

Nálunk a terhelés előtt lehet vizet inni.

Miután a hideg! Vízben ( nagy nehezen) feloldott cukrot megittad, akkor már a következőig vizet aem engednek.

Citromot sem se semmit.

Nem szabad sétálgatni stb sem.

Így a legpontosabb a mérés.

Sajnos ezt a 2 órát ki kell bírni…

De felesleges izgulni, nekem soec a cukros lötty finom volt, rosszul sem voltam.

2022. márc. 11. 13:23
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
9 nálunk lehet elvileg inni a 2,órában de csak ha nagyon muszáj, akkor is pár kortyot de én is kibirtam mindig a cukros lotty után. De pl Szegeden pisilni sem mehetsz el hanem a, 2 óra leteltevel kell adni vizelet mintát, itt Pesten sosem hallottam ilyenről, én mentem többször pisilni senki nem mondta hogy nem lehetne
2022. márc. 11. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!