4+2 hetes terhes vagyok és aggaszt, hogy semmi tünetem nincs. Nektek mikor kezdődött a mellfeszülés, hányinger, fáradtság?
Figyelt kérdés
Sajnos volt egy terhességem ami ugyanígy kezdődött és sajnos missed ab lett a vége, ezért aggódom most is.2022. márc. 7. 07:18
21/29 anonim válasza:
4+2 baszki mit akarsz 🤦♀️🤦♀️ Gyanitom még orvosnál sem voltál mert az is olyan korai még... Nekem is volt vetelesem, de szerintem 4+2 még azt sem tudtam terhes vagyok e nem hogy a google bujjam a tuneketert🤦♀️
22/29 anonim válasza:
Rosszul látody egyáltalán nem függ össze és teljesen feleslegesen hergeled magad, azzal többet ártasz.
23/29 anonim válasza:
7-8. héten mész orvoshoz és lesz szívhang. nem lesz tüneted, attol egészséges babád lesz. 6.hétől kezdődik a terhes tünetek, nálad a tünetek koraiak
24/29 anonim válasza:
Teljesen feleslegesen stresszeled magad....
25/29 anonim válasza:
Nekem nem vagy alig volt tünetem mégis itt a kislányom. :) Szóval ez butaság.
26/29 lupcsane válasza:
Nekem az alhasam feszült nagyon, ennyi tünetem volt ilyen idősen. Aztán pár nap megszűnt minden tünet. Most vagyok 6 hetes, és 3 napja a reggeli rosszulléteken kívül semmi tünetem nincs.
27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó! Igen, nekem is ez van, alhasi feszülés, puffadás. Egyelőre várom a többi tüneted. 4+5 hetes vagyok most. Melleid neked sem fájnak?
2022. márc. 10. 13:19
28/29 anonim válasza:
Inkább örülj neki, hogy jó eséllyel még két hétig nem okádsz mindentől. Amúgy sem attól leszel terhes, hogy tüneted van, sőt lehet még tünet elhalt terhesség mellett is
29/29 lupcsane válasza:
26-os vagyok
Nem mondanám azt hogy fáj, mert nekem minden menszesz előtt rettenetesen fájt, inkább egy kicsit érzékeny csak.
A reggeli rosszullét nem egy kellemes dolog, de szerintem ki lehet bírni.
Mondhatnám úgy, hogy annyira örülök hogy végre sikerült, hogy a tüneteket is jó dologként fogom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!