4+2 hetes terhes vagyok és aggaszt, hogy semmi tünetem nincs. Nektek mikor kezdődött a mellfeszülés, hányinger, fáradtság?
Kb a 7-8. Héten pár napot feszült a mellem.
Másodikkal sosem.
Fáradtság sem úgy jelentkezett, hogy huha.. csak este nem bírtam addig mint előtte.
Más tünetem max a végén volt, de az inkább már következmény volt..
2.terhességem felénél tartok. Most kezdett el feszülni a mellem. Az elsőnèl nem is feszült, de most szoptatok is.
Hányás mindkettőnél a 8.-13.hét közt volt
Fàradtsâg kb a 6.héttől a 12.ig volt
Szia...
Én is így voltam a múlt hónapban mint te .. nekem sem volt semmi tünetem pozitív tesztjeim voltak ..de sajnos mire a dokihoz jutottam semmit nem látott ... Nem meg ijeszteni szeretnélek én is rengeteg kérdés olvastam el sőt még ide is feltettem a kérdés mit te mindenki aranyos volt aki válaszolt .nyugtatgatod minden oké ... Nekik sem volt egész terhesség alatt... Vannak olyanok akik valóban szerencsésebbek és nem éreznek semmit meg vannak az olyanok mint én sajnos ... Bár hogy is alakul ne ad fel ahogy a múlt hónapban lett a kémiai terhesség (nem kellett küret).. most úgy néz ki remélem így is lesz és marad is hogy sikerült ez a hónap .. a progeszteront mivel kaptam februárban és meg is maradt .. 2 dokit is megkérdeztem szedhetem -e azt mondták nyugodtan ártani nem fog a babának .. ha gondolod beszélgethetünk privátban is ..
Minden jót kívánok! 😊
A
15-ös, beírod a googlebe, hogy koraterhes tünetek és mindenhol a mellfeszülést hozza elsőnek, hogy az a tünet
14-es: azért még nem temetem a dolgot, csak nyilván ha az embernek volt vetélése akkor egyből a rosszra gondol. írtam privátot
19. Rosszul látod.
De ha szeretsz rettegni, akkor rettegj csak, engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!