Ilyen "tünetek alapján lehetek-e terhes, ha május 4-én volt utoljára menstruációm (ekkor kezdődött)? Se hányinger, se hasfájás, se mellfeszülés.
Figyelt kérdés
Ez azért fura, mert menszi előtt nagyon-nagyon fáj a mellem és a hasam is fájdogál. Most jó egy hete fájdogált, de ez is elmúlt. Múlt hét szerdán csináltam tesztet, negatív.
A ciklusaim 35-43 naposak.
2009. jún. 22. 11:45
1/5 anonim válasza:
Már rég ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Nekem máj. 23-án volt meg utoljára,de már pozitív a tesztem.
2/5 anonim válasza:
Sajnos ez nem feltétlenül jelenti, hogy baba. Nekem egyszer úgy volt, hogy nagyon erős mindjárt megjön érzésem volt kb. 2-3 napig. Akkor biztos voltam benne, hogy megjön, annyira éreztem. Utána elmúlt, teljesen. Nálam ez azért fura, mert én minden mensi előtt erős mindjárt megjön érzést szoktam érezni, már jóval napokkal előtte. Elmúlt az érzés, teltek a napok, és nem akart megjönni. Másfél hetet késett, mire megjött. Azelőtt sohasem késett, mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak előtte. Nálam nem baba volt. De azért remélem, hogy nálad az lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha most 42 napos is volt mondjuk a ciklusom, már akkor is két hete nem jön meg. Szerdán megyek nőgyógyászhoz.
Szeretném ha baba lenne, bár úgy tűnik nem sok rá az esély.
2009. jún. 22. 12:26
4/5 A kérdező kommentje:
A 22-dik napon volt egy pici véres barnázásom, azt gondoltam a peteérés ekkor lehetett. Akkor miért nem jön meg?
2009. jún. 22. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!