Lenne egy olyan kérdésem hogy február 2 volt még és most parnapal azelőtt hányingerem volt nagyon csináltam tesztet facelle halvány pozi lett majd egy predyctort az időn túl lett egy halvány épp hogy lacodott csík ma lenne folytatom!?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 17:19
1/21 A kérdező kommentje:
Szóval ma lenne a mestrualciom napja ha jól számolom mivel 29-30 As a ciklusaim semmi tünet nincs görcs néha a derekam nagyon fáj de elmúlik a mellem is néha érzékeny csinaltam ma is de nem reggeli vizeletbol egy predyctort tesztet amin most csak 5 perc telt el kb és szabad szemmel látható de nagyon halvány ezen is a csík szétszedtem
2022. márc. 3. 17:22
2/21 anonim válasza:
Időn túl nem nézegetjük a tesztet, mert az értékelhetetlen eredmény.
Ne haragudj, de mi a kérdés, mert sajnos nem értem?!
3/21 anonim válasza:
Ha időn túl kell nézegetni egy tesztet és szétszedni, akkor az nem pozitív.
4/21 A kérdező kommentje:
Szia a kérdésem az hogy ha időn túli a teszt akkor nem lehet értékelni ?
És ha nem akkor miért lett rajta egy nagyon halvány csík?
És miért nincs tünetem arra hogy megjön e
2022. márc. 3. 17:25
5/21 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2022. márc. 3. 17:26
6/21 anonim válasza:
Azért lett rajta mert általában a legtöbb teszten van száradási csík, vagy maga az indikátor amit sokan halvány pozinak néznek.
7/21 anonim válasza:
"de elmúlik a mellem is néha"
Fú, neked nem pozitív terhességi tesztre, hanem egy olyan csíkra lenne inkább szükséged, amit úgy hívnak: vessző.
8/21 A kérdező kommentje:
Értem de miért késik akkor mert mindig pontos másik meg az hogy gorcsolni szoktam a lábaim is fájni szokott de most semmi
2022. márc. 3. 17:37
9/21 A kérdező kommentje:
Te ne magyaráz Belle szerintem nem vagy köteles ide írni na koccoj
2022. márc. 3. 17:37
10/21 anonim válasza:
"Te ne magyaráz Belle"
Nem Belle a nevem 🤣
Amúgy sose hallottál még olyasmiről, hogy időnként késik valakinek a menstruációja? Hány éves vagy, kedves?
Vagy védekezés nélkül szoktak megvesszőzni, azért félsz ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!