Egyből kijön a második csík, de halvány! Ugye nincs baj? Hányingerem, hányásom, pici mellfeszülésem van, és mindig aludnék.8 hetes.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 13:14
1/7 anonim válasza:
ha egyből és látható,akár milyen halvány az akkor is + teszt :-)
2/7 anonim válasza:
Ne tesztelgess, mert felesleges. Egyébként én úgy tudom, hogy ahogy halad előre a terhesség úgy csökken a hcg szint...Bár én nem teszteltem csak 1szer.
3/7 anonim válasza:
Ott a két csik ugyhogy biztos,hogy terhes vagy!Főlleg hányinger!!
4/7 anonim válasza:
Nincsen semmi baj, nyugodj meg. 100% hogy terhes vagy.
Boldog babavárást!
31 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Sok esetben halvány eleinte a teszt, hiszen a HCG-szint eleinte alacsony, aztán növekedni kezd (elmaradt mensturáció utántól pár hétig) és utána megint csökkenésnek indul.
Ha vannak tüneteid és ott a halvány csík akkor minden rendben van :) Esetleg a magad megnyugtatására csinálj mégegyet 1-2 nap múlva meglátod erősebb lesz, hiszen a szint naponta (vagy 2naponta, bocsánat most lányos zavaromban nem tudom) duplázódik :)
6/7 anonim válasza:
Nincsen semmi baj,nekem is halvány volt a második csík.De én még akkor se hittem el hogy babát várok,csak amikor már orvoshoz mentem.
7/7 anonim válasza:
Én is többször teszteltem, de nekem sem sötétedett a csík, mindig kb a kontrollcsík felének megfelelő erősségű volt a tesztcsík.
A babám köszöni jól van. :))
Nyugi, ebből nem szabad következtetéseket levonni!!
33 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!