3 tesztet is csináltam, mind pozitív, bár az első elég halvány, a többi erősebb. Hányingerem, az nincs. A mellem viszont feszül, lehet, hogy baj van a picivel?
Figyelt kérdés
2007. dec. 11. 18:23
1/4 anonim válasza:
Szia!Nekem sem volt hányingerem, eddig egyszer sem hánytam pedig már 20 hetes vagyok.Jobban birod a hcg-t, mint mások.Örülj neki.
2/4 anonim válasza:
Miért lenne baj? Szerencsés vagy, bár később még jelentkezhet a tünet. Gratulálok!
3/4 anonim válasza:
Biztos minden rendben,de még ne örülj előre :) ,nálam a 10-ik héttől kezdődtek a reggeli hányások... Persze az is lehet ,hogy te megúszod, én szívből kívánom!!!
4/4 anonim válasza:
Baj? Miért lenne? SEmmi baj nincs. Mindnekinél mások a tünetek. Nekem is csak a mellem fájt úgy 10 hétig, ezen kívül semmi tünet, és már betöltöttem a 14 hetet.-)
Csak nyugi:-)Ne parázd túl a dolgot, azt nem szabad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!