Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondolnátok ha a párotok...

Mit gondolnátok ha a párotok anyja nálatok akarna maradni (egy ideig), maximum 1 hónapig hogy segítsen mindenben miután megszületik a baba?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 05:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
58%
Ne akarjon, akkor jöjjön, ha kérjük.
2022. márc. 1. 07:15
 12/36 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk itt volt több hétig. Én örültem neki, jól jött a segítség. Persze előtte megbeszéltük, hogy ez nekünk is jó-e így.
2022. márc. 1. 07:18
 13/36 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk túlbuzgott.

Végül annyit sikerült elérnem, hogy hazamenetel után 1 hetet otthon volt a férjem, utána jött ő egy hétre,de nem is nalunk lakott, mégis kivoltam tőle. Hivogatott állandóan, mikor jöhet, folyamatosan főzni meg takarítani akart, beült mellém szoptatni mikor direkt kukon mentem.... A baba meg napi 30 órát evett de ha epp nem, 2-3 órákat aludt nappal is, éjjel is, úgyhogy mindent meg tudtam csinálni mellette, csak láb alatt volt.

Hozzá tartozik hogy engem nem kell kiszolgálni meg belenyúlkálni a dolgaim a, úgyhogy rohadtul zavart.

2022. márc. 1. 07:19
 14/36 anonim ***** válasza:
64%
Személy szerint ultragáznak tartom az ilyen nőket, akik hetekre oda költöztetik anyut vagy anyóst..
2022. márc. 1. 07:36
 15/36 anonim ***** válasza:
36%

2 naponta átjön és elmosogat, vagy takarít

Hát, én szembeköptem volna magam, ha ilyent mondok akár az anyósomnak, akár anyukámnak. Örömmel fogadtuk őket, bármikor jöttek, ha hosszabb időre, akkor is. És nem tekintettünk rájuk ingyen csalédre, akinek ki kell osztani a munkát. Nyilván segítettek, ha ott voltak, de ez nekem így nagyon visszataszító.

2022. márc. 1. 07:45
 16/36 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell segítség. Szoptatni te tudod egyedül, pelenkázni meg még egy gyenge elméjű is tud. Az legyen világos, hogy ezek a “segítségek” kimerülnek a baba ölikéztetésében, amire ilyenkor egyáltalán nincs szükség, a babád téged akar, nem az anyóst. Nálunk is nagyon erőszakos volt anyós, alig lehetett kirugdosni a lakásból, hogy most már menjen, mert az ember szeretne a babájával lenni, nem őt akarjuk kerülgetni. Többször úgy kellett konkrétan arrébb tolni, hogy a síró babámhoz odaférjek. Nem beszélve arról a sértődésről, mikor kiderült, hogy nem bámulhatja gúvadt szemekkel és csorgó nyállal, ahogy szoptatok.
2022. márc. 1. 07:59
 17/36 anonim ***** válasza:
77%

16 detto

Nekiálltam főzni, ott állt a nyakamon, mondom mindjárt kel a baba, erre azt mondja, nem baj, majd én megyek... Erre kicsúszott a szamon hogy és megszoptatod vagy mit csinálsz vele, de még így sem vette a lapot...

Én bentem a hálóba, óriási felsőben, mert előre tudtam hogy ennyi celzás nem lesz elég, nemhogy ő leült mellém az ágyra de még após is bejött utánam.

Na ott mondtam hogy mentek ám a ....ba.

Örökre megromlott a kapcsolatunk emiatt a rohadt akaratossága miatt.

Ha egyszer nem kell, akkor nem kell.

Jöjjön unokázni, aztán majd menjen szépen haza. Nem kell mosogatni, függönyt vasalni.

Rohadt tahó szerintem hogy majd ő jön mert egyedül úgysem boldogulok.. de, boldogulok. Ha mégsem, kérek segítséget. De a segítség kéretlenül nem segítség.

2022. márc. 1. 08:17
 18/36 anonim ***** válasza:
66%
Úgy vagyok vele, hogy ha néha beugrana, hogy hoz valami meleg ételt, és beszélgetünk egy-fél órát, mert kíváncsi a babára, akkor nagyon jófej tőle. De persze ugráltatni nem fogom, azt marha tiszteletlennek érezném. Az meg feszélyezne is, ha rendezkedne nálunk, és mittudomén gatyákat hajtogatna és vécét pucolna. És épp elég ilyenkor a babához alkalmazkodni, meg hogy kicsit megtalálja az ember önmagát az új szerepben és a napi ritmust és ne kelljen "viselkednie", amikor még lábadozik. Ebbe nem kell még egy szereplő, akkor se, ha a jószándék vezérli. Szóval addig oké és kedves, ha felajánlja, hogy szóljak bátran, de előre ne költözzön oda se ő, se anyám, se senki. Meg nekem kell beletanulni, bízzon bennem, hogy menni fog :) ha meg vészhelyzet van, vagy jótanács kell, biztos hívni fogom.
2022. márc. 1. 08:21
 19/36 anonim ***** válasza:
56%
Ha én nem akarnám, akkor azt gondolnám hogy ne.
2022. márc. 1. 08:24
 20/36 anonim ***** válasza:
73%

Pont hiányzott volna onnan, mikor minden pisilés után le mellett zuhanyoznom, a baba meg egész nap a karomban volt, meg amikor épp nem, szellőztettem a mellbimbómat mert fájt mint állat.

Imádtam volna ha nekiáll nokedlit szaggatni meg csesztetni hogy mit főzzek, meg hogy na, szopik? Had nézzem, jól szopik? Vérzel még? Sebed gyógyul? Megnézzem? Aranyered lejött?

Én megmondtam, NEM. Nem kell segíteni, azt se tudom mi lesz, hogy lesz, első gyerek, nekem ott ne pezsegjen senki majd ha elúszok, szólok valakinek de be ne költözzön hozzám senki 2 napra se, nem egy hónapra.

2022. márc. 1. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!