Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippek étkezésre terhesség alatt?

Tippek étkezésre terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb 7 hetes terhes vagyok és az a nagy problémám, hogy szinte bármit megkívánok a felénél elég volt és többnyire éhes vagyok állandóan. Ez önmagában nem meglepő, mert kB mindig is így voltam az étkezéssel, annak ellenére, hogy viszonylag sokat eszek. A kérdésem az volna, hogy tudtok valami olyan nagyon finom és laktató ételt mondani, amit ti terhesen gyorsa és szívesen etettek és tápanyagban is megfelelő?
2022. febr. 26. 09:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem fogsz tudni most mit csinálni, a hormonok miatt van.

Megehetsz egy fél tehenet utána is éhes leszel.

Nekem pont fordítva van, alig bírok enni.

2022. febr. 26. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Próbálj meg egészségesen étkezni (pl. megéhezel, akkor ne csokit egyél, hanem egy marok mogyorót/ vagy akármennyi zöldség snacket nyersen), ezen van a hangsúly. Nagyon sok szénhidrátot fogsz kívánni végig, de fontos, hogy ne nasival és gyorskajával vidd be. A teljes kiőrlésű, magas rosttartalmú ételek laktatnak eléggé, javaslom ezeknek a bevezetését a mindennapjaidba. :)

Kellemes várandósságot kívánok neked!

2022. febr. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!