6 hetes terhességemet töltöttem és már most olyan mintha 4- 5 kilót híztam volna, pedig figyelek az étkezésre! Másnak is van/volt így? Mit csinálok rosszul?
Nem értem miért de a hasam nőtt! Nagyot és pedig nem is eszek sokat mert neheten megy! Zöldégeket is eszek, csokit egyáltalán nem (előtte se)
Nem tudom, hogy ennyire a puffadás lenne e, de tegnap kezdtem el szedni az espumisant...egyenlőre semmi havulás!
Másnak hasonló tapasztalat?
*nehezen
*javulás
Bocsi az elírásért!
És nem tudsz véletlenül mást az espumisan helyett?
Köszönöm a segítséget!
Azt nem mondták neked, hogy terhesen - hacsak nem élet-halál kérdés, - nem illik gyógyszert szedni?! Akkor se, ha Espumisan, és akkor se, ha látszólag ártalmatlan. Soha senki nem vizsgálta, van-e hatása az Espumisannak a terhességre (rajta van a poháralátéten, amit a dobozba szoktak tenni, és az van ráírva, hogy betegtájékoztató).
Hogy a tapasztalatokról is írjak, nos, az én tapasztalatom, hogy az ember hasa terhesen nő!!! Bár a baba még kicsi, de a méhed máris nagyobb, és igen, lehet puffadni is (a zöldségektől főleg!).
Én már a 7. héten terhesgatyát vettem, mert nyomta a hasamat a nadrágom. Van, aki meg félidőben még normál ruhát hord. Nem vagyunk egyformák.
De a terhesség ezzel jár. :)
A mérlegre nem árt néha ráállni, ez tény, de kilóktól függően igen, nőni fog a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!