Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális is lehet ez a fájdalo...

Normális is lehet ez a fájdalom? 16+4 hkm

Figyelt kérdés

A 17.-ig hetem töltöm majd vasárnap. Tegnap este együtt voltunk a párommal, és minden rendben is volt, aztán éjjel 1-kor arra keltem, hogy iszonyatosan görcsölök. Vettem be Magnerotot, attól enyhült, de összességében 1 órán át biztosan fájt, szóval nem csak pár perces volt. Nem véreztem egy kicsit sem, de erős menstruációs fájdalmam volt.

Reggel esedékes időpontom volt a védőnővel, rákérdeztem, hogy ezzel elmenjek-e at orvoshoz, ő azt mondta, hogy a maga részéről nem menne, mert enyhült a fájdalom, és nem véreztem.

Továbbra is érzek enyhe fájdalmat, de korántsem olyan, mint az éjjel.

Vérzésem továbbra sincs.

Normális is lehet ez a fájdalom, vagy aggódnom kellene?

Egyáltalán a szex okoz ennyi ideig tartó fájdogálást, vagy lehet semmi köze hozzá?

Köszönöm, ha válaszolsz!

2022. febr. 24. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Én inkább hanyagolnam egy ideig a szexet és meglatnam hogy alakulok. Én mondjuk szex után 2 nappal nagyon keveset de barnaztam és kiderult h mehszaj polipom van így nem szabadott szexelni aztán halisten legközelebbi kontrollra eltűnt
2022. febr. 24. 11:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt most mindenképp hagyjuk. Első babámmal vagyok terhes egyébként, nyilván minden megijeszt. 5 napja voltam ultrahangon, ott minden rendben volt.
2022. febr. 24. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam is első baba, Ugyanígy megijeszt minden nyugi🤗
2022. febr. 24. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!