Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy kidudorodik...

Miért van az, hogy kidudorodik a köldököm, de néha meg teljesen visszaáll az eredeti állapotára?

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok. Gondolom ez normális csak olyan fura. 😅 Ez mitől függhet?
2022. febr. 23. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem attól függ, épp nekinyomja-e valamijét a baba :D

Ha ott van, akkor egy vonalba kerül a köldököm a hasammal. :D Ha arrébb húzza valamijét, akkor meg normál besüppedő megint a köldököm.

Mókázik odabenn a kisfickó :D

2022. febr. 23. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdező amit irsz, az a kisbabád lehet. Babád szorakozik veled, meg pont köldöködnél van.
2022. febr. 23. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Játszik veled biztos. Kinyomja, hogy nyomd vissza :D Persze csak viccelek, simán attól függhet, épp merre mozog, mennyi hely kell neki és ettől mennyire nyúlik bőröd.

Egy barátnőm mondta mindig egyébként saját magára mikor nagy hasa volt, hogy "ha kinyomódik a gomb a sütőn, akkor kész, megsült a baba" - ezen is jót nevettem akkor. (Nekem csak a másodiknál volt végül ilyen kifelé álló, az elsőnél csak lapos lett.)

2022. febr. 23. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem szinte mindig kifelé áll, néha veszem észre, hogy besüpped egy rövid időre. Azt gondoltam ha kifelé áll akkor az úgy is marad. 😅
2022. febr. 23. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem reggel bent van estére kint# szerintem ahogy a beleim telítődnek kevesebb a hely.. Egyébként estére jobban is feszül a bőröm.

30 hkm

2022. febr. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!