Miért van az, hogy kidudorodik a köldököm, de néha meg teljesen visszaáll az eredeti állapotára?
Nekem attól függ, épp nekinyomja-e valamijét a baba :D
Ha ott van, akkor egy vonalba kerül a köldököm a hasammal. :D Ha arrébb húzza valamijét, akkor meg normál besüppedő megint a köldököm.
Mókázik odabenn a kisfickó :D
Játszik veled biztos. Kinyomja, hogy nyomd vissza :D Persze csak viccelek, simán attól függhet, épp merre mozog, mennyi hely kell neki és ettől mennyire nyúlik bőröd.
Egy barátnőm mondta mindig egyébként saját magára mikor nagy hasa volt, hogy "ha kinyomódik a gomb a sütőn, akkor kész, megsült a baba" - ezen is jót nevettem akkor. (Nekem csak a másodiknál volt végül ilyen kifelé álló, az elsőnél csak lapos lett.)
Nekem reggel bent van estére kint# szerintem ahogy a beleim telítődnek kevesebb a hely.. Egyébként estére jobban is feszül a bőröm.
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!