Terhesség utáni "eredeti hasállapot"? Mikorra leghamarabb?
Főleg a hozzám hasonló testalkatú nők tapasztalatai érdekelnének. (175cm/55kg)
Örülök a babának meg minden, az egészség az első, de azért ez is foglalkoztat.
Mikorra várható, hogy kb ugyanolyan lesz? Szétnyílt a hasizmotok? Nekem az edzőm azt mondja valószínűleg szétfog nyílni, de jó gyakorlatokkal szinte nem is látszik majd.
Van itt olyan, aki edzett a terhesség alatt? Meddig és az étkezésre hogyan figyelt?
Olyanok válasza is érdekel, akikkel nem hasonló a testalkatunk, hogy ők mikor voltak újra olyanok, mint a terhesség előtt.
És az edző miből állapította meg h szét fog nyilni? 🤷♀️😅
Szülés utánra vegyél hasra való fűzőt, pl a legal beauty fűző nagyon jó.
Nekem szülés után 6 hónappal már semmi se látszott, csak a csíkok ugye. Minden nap hordtam a fűzőt. Nem volt kockás ugyan de lapos lett.
KB szülés után egy évvel kezdtem edzeni, mert pici fiam mellett semmi időm nem maradt, se energiám. most már olyan mint terhesség előtt volt. 14 hónap telt el.
Barátnőmnek a kórházban befele horpadt
Nekem 8-9 hónapra lett ugyanolyan.. nem diétáztam.. stb mivel szoptatttam még
de következő hónapban már puffadtam, az hamarabb látszott, mint annak előtte
Újra kismama lettem..
Elsőnél 18 kilót híztam, szülés után két hónappal ismét 58 kiló voltam. Szülés után 2-3 héttel lapos volt a hasam, de a bőr löttyedt. Kellett pár hónap mire feszes lett. Kb. 4.
Második babámat 2 hete szültem. +21 kilóval mentem. Egeszségesen táplálkozok, szoptatom. Még 6 kiló plusz van rajtam. A hasam lapos, nagyon is. A plusz a fenekemre meg a csípőmre került, igaz még mindig van rajtam víz is. Elsőnél 1 ujjnyira nyílt szét a hasizmom. Egy pilates edző nézte meg. Szóval én azt tapasztalom, hogy a kilók hamar lemennek, a has visszahúzódik, a bőrnek kell idő. De nálad biztosan nem lesz probléma, én nem sportoltam és azt ettem ami jól esett.
159cm/42 kilóról indultam, 54 kilóval szültem...
Jógáztam terhesség előtt, alatt nem igen sportolam, csak kutyát sétáltattam erdős terepen, az kB napi egy órás Sétát jelent... 😆
46 kiló vagyok most, és szülés után 6 hétre már lapos hasam volt... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!