Ezek a baba mozgások normálisak?
26 hetes vagyok :). Még a tegnap este éreztem hogy fáj a hasam, enyhe mensi érzés, fájt de nem annyira.
A fájás után valami újat érzetem, a baba mozgást odalent, a húgyhólyagom és mint ha belül a nemi szervemen lépegetne, és ez egy kicsit kellemetlen érzés, és azóta érzem!
De akkor este igen hevesen mozgott, és majd abba maradt reggelig semmi mozgás sem volt
Eskü iszonyat megijedtem, azt hittem, hogy beindul a szülés. 24 hétben mell folyásom is volt :( akkor is megrémültem, azt olvastam, hogy az előtej jele a hamarosan bekövetkező szülésnek :(
M1 de a fenti fájások illetve az érzés normális?
Nem tudom, hogy jön ide az M1 tévécsatorna.
De amiket érzel, az normális. És lesz ez még durvább is.
Nem, ezeknek még semmi közük a szüléshez.
Nekem a 18. hét óta van tejszivárgásom, és alvásnál rendszeresen, mivel ugye csak oldalt tudok kényelmesen feküdni, úgy meg az éppen lenti mellem nyomódik :D
Ezt a lefelé taposó érzést kb 22 hetesen éreztem először én is. De ez nem szülés indulása, azt nem a gyerek fogja kitaposni.
Mindegy akart lenni, csak na, kuszább vagyok teljesen kiírni a szót!
Nagyon durva érzés volt, feszítő fájdalmas érzés.
A baba olyan mozgásokat csinált, hogy azt hittem most fog kibújni :)
Lesz ennél durvább is?
26 hetes vagyok és már most olyan heves mozgásai vannak. Főleg amikor vezetek és izgulok is közben, vagy amikor, hangos zaj van körülöttem, ő non stop mocorog.
Néha felkiáltok, hogy jajj :) a körülöttem levők meg csak néznek, hogy mi a bajom :)
Lesz durvább. Nekem majdnem 2 hete folyamatosan kő kemény a hasam ha felállok de néha fekvésnél is, de főleg az alhasam, mint amibe téglákat pakoltak, rém kellemetlen pláne mikor a hólyagomat piszkálja a fiam.
Én is sokszor hittem már hogy kibújik valamelyik oldalt, mint akibe beleültettek valami kis alien-t :D
31 hetes vagyok.
Én 2 hét múlva megyek vizsgálatra, a múlt havi vizsgálaton minden rendben volt, a baba egészséges, súlya megfelelő( kis duci :).
Javasolta az orvos, hogy ha lehet ne erőltessem meg magam, de nem tudok csak az ágyban feküdni és a WC re kimenni meg a konyhába enni :(
Ha viszont sokat mozgok, a baba alig mozog, ha fekszek vagy ülő pozícióban vagyok, akkor egy igazi kis boxoló :D
A "ne erőltesd meg magad" mondjuk nem is azt jelenti, hogy csak vécére meg enni kelhetsz fel az ágyból...
Persze, ha mozogsz, elringatod és általában alszik. Ha megpihensz, akkor meg aktívabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!