Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bárhol szabad szoptatni vagy...

Bárhol szabad szoptatni vagy inkább társaságban elmenjünk egy nyugodtabb szobába?

Figyelt kérdés

2022. febr. 13. 12:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Ennyi erővel járjunk az utcán egy szál brében mellben, nem?
2022. febr. 13. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Nálam attól függ, milyen társaság. Ha lehet, inkább nem vonulok el, szerintem semmi ciki nincs abban, ha valaki eszik. Főleg, amíg egy óráig is képes volt elnyammogni a cicin a baba, vagy elalszik és nem merem letenni, mert fölébred. Én is szociális lény vagyok, és nem akarok kizáródni csak azért, mert szoptatni kell. Olyan ruhában mentem, amiben diszkréten megoldható, 2x10 másodpercig látszik csak egy pici rész, mikor ráteszem meg leveszem a babát.
2022. febr. 13. 16:26
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
10es akkor ezek szerint melletted akár dugni is lehet hiszen ne legyünk már prűdek...
2022. febr. 13. 16:29
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem aki ezt magamutogatásnak titulálja, az még sosem látott mondjuk szoptatós felsőben szoptató édesanyát. Kb. semmivel nem látszik több az etető melléből, mint egy kivágottabb felsőben, vagy bikiniben. :D A másikból meg semmi. De ha valaki diszkréten csinálja, még le is takarja magukat egy textil pelussal. Szerintem ezzel nincsen semmi baj, de éppen azért, amit itt is tapasztalni, én inkább diszkréten szoktam etetni, ha társaságban vagyunk, kivétel ha a társaság jelzi, hogy ne vicceljek már, ezért ne menjek sehova...

Szintén, család, barátnők mellett nem kérdés, senkit nem zavar.

2022. febr. 13. 16:41
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Illik el vonulni. Gondolom szexelni sem álltok neki társaság előtt. Ez pont annyira természetes de intim dolog.
2022. febr. 13. 16:47
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

14.

Én pl most is szoptatok, 5 hónapos a lányom. Fiam is 13hónapig tettem

Van szoptatós felsőm, használom is őket.

Mégsem fogom magamutogatni magamat.

Ez csak rám és a gyerekemre tartozik.

Ennxi erővel kérj egy plédet, azt ott az asztal mellett tekerd körbe magad meg az urad vele, azt kezdjetek el szexelni. Senki nem lát semmit, de mégis mindenki tudja mit csináltok, és senki nem kíváncsi rá.

2022. febr. 13. 16:59
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
16# Rendben, te így gondolod, én elfogadom. Én meg máshogy gondolom és ahogy le is írtam, mivel tudom, hogy ez sokaknál kiveri a biztit, én diszkréten szoktam szoptatni. Ettől még nem tartom magamutogatásnak, sem egyenértékűnek a nyilvános szexszel, meg a pucér brélóbálással. De kinek mi... :)
2022. febr. 13. 17:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon jól hangzik ez, hogy a szoptatás a baba és a mama varázslatos, intim tevékenysége. Csak amikor az ember napi 10 órán keresztül szoptat hónapokon át, átértékelődnek a dolgok. Az idő nagy részében egyedül vagyok itthon a babával. Ha végre eljutunk valahova, társaságba, akkor nem azért megyek oda, hogy megint kettesben legyek a babával. Ez nem szex, hanem etetés. Aki úgy szeretné, vonuljon el, de akinek erre nincs igénye, azt se kéne megszólni.
2022. febr. 14. 10:11
 19/19 anonim ***** válasza:
9%
De pont annyira nem tartozik senki másra, mint a szex. Úgy kell időzíteni a programot, hogy ne etetési időben legyen.
2022. febr. 14. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!