Hogy hárítanátok az alkoholt baráti társaságban, ha még nem tudják hogy babát vársz?
A párom unokatestvére és a családja meghívtak minket szilveszterezni,de ők nem tudják még hogy babát várok.(És a család többi tagja sem)kb. 6-7 hetes lehetek,és szeretném elkerülni az alkoholt.Hozzá teszem hogy már a párom unoka testvére mondta mikor meghívtak hogy most innom kell vele valamit.Persze már akkor megmondtam hogy nem fogok.Ti hogy közölnétek udvariasan hogy nem kértek alkoholt?Köszönöm a válaszokat!
Boldog Új Évet Kívánok!
Szerintem a legegyszerűbb az, ha elmondod, hogy babát vársz:)
Ha valamiért nem akarod elmondani, akkor mond azt, hogy szedsz valamilyen gyógyszert.
Gratula a babához és Boldog Új Évet!:)
21hkm.
Szerintem meg elég gusztustalan a családnak hazugságot mondani. Majd rajtad röhögnek ha kiderül a terhesség hogy ott hazudoztál, és még lehet sértödés is lesz belöle.
Mond meg hogy nem akarsz inni és késsz. Ha nem voltál alkoholista és nem arról vagy híres hogy minden bulin iszol, meg merugsz akkor megmondod, hogy most nem kérsz és késsz. Ha még feszegetik akkor meg azt mondod most te nem akarsz inni ennyi. ha meg valaki viccesen rákérdez hogy terhes vagy akkor meg megmondod hogy akár az is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!