Pozitív tesztek, UH-n nem látott semmit a doki?
Januárban kellett volna megjönnie, két napos késés után teszteltem, akkor egyértelműen negatív volt a teszt, mivel inzulinrezisztens és még pluszban elég stresszes hónapom volt, nem foglalkoztam vele.
Két napja elég fura érzésem volt, gondoltam veszek tesztet, egyértelműen pozitív lett, az összes. Tegnap elmentem dokihoz, aki semmit nem látott, se megvastagodott nyálkahártyát (9mm, ha jól tudom 12 körül kéne lennie, minden méretem teljesen normális), se semmit, volt valami 2mm-es akármi, amire azt mondta, hogy akár ér is lehet, de gyerek is, jövőhéten megyek vérvételre és pénteken ismét UH.
Járt már így valaki?
Létezik, hogy azért nem látta, mert fiatal a terhesség vagy inkább az a valószínűbb, hogy felszívódott? Tudom, a vérvételen minden kiderül, de nagyon érdekel, hogy mi a valószínűbb, annyira nem jó, hogy semmit nem tudok..
Én jártam így, sajnos nem lett baba belőle. 2x mentem vissza, visszahívott,de később se látot semmit, így gyógyszerrel meghozta a mensim a doki.
A hármas kezelést 1 évig csináltam, mire babám lehetett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!