Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek hogy csúnya babám lesz,...

Félek hogy csúnya babám lesz, bármit befolyásol ez az érzés vagy csak a genetikánkra kell bíznom,aggódás nélkül?

Figyelt kérdés

2022. febr. 7. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha tényleg szereted majd azt a babát, akkor szépnek fogod látni. Vagyis ha csúnyának látod, akkor nem szereted igazán. És ez lesz az igazi baj!
2022. febr. 7. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

És ha netán csúnya lesz, akkor mit tudsz csinálni?

Ne aggódj ilyen hülyeségek miatt.

Ha félsz, hogy csúnya lesz, az maximum azt befolyásolja, hogy milyennek fogod látni, azt nem, hogy valójában milyen lesz.

Az újszülötteket sokan csúnyának látják, aztán pár nap, pár hét múlva már nem.

Különben is neked ő szép lesz, bárhogy is fog kinézni. A külsőnél pedig vannak sokkal fontosabb dolgok is.

2022. febr. 7. 21:05
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Hát,nem foglak tudni megnyugtatni: az alma nem esik messze a fájától.Előbb vagy utóbb rátok fog hasonlítani,ameddig baba még biztos,hogy szép és formás lesz.
2022. febr. 7. 21:19
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Én is féltem ettől, mert elég ijesztően mutatott a 4D ultrahangon. Persze ez semmit nem változtatott volna az érzéseimen, csak én se vagyok egy matyóhímzés, és reméltem, hogy nem fog rám hasonlítani.

Erre lett egy meseszép kislányom, és nem elfogultságból írom, hanem mindenki, aki látja, dicséri, hogy milyen szép. Mondjuk nem is rám hasonlít. :D

2022. febr. 7. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha csúnya lesz, vidd vissza, hogy adjanak egy szebbet!
2022. febr. 8. 08:38
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
Hát ha csúnya vagy, vagy az apja csúnya, akkor félhetsz.
2022. febr. 8. 08:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nektek akkor is ő lesz a legszebb.
2022. febr. 8. 11:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen ne stesszelj rá.
2022. febr. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!